Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Έρευνα για «τρελά» κέρδη σε ματς του Παναθηναϊκού και των Ιωαννίνων

Έρευνα διεξάγεται για τους αγώνες Ξάνθη-ΠΑΟ και ΠΑΣ Γιάννινα-Καστοριά οι οποίοι το 2008 απέφεραν σε δύο παίκτες στη Μαλαισία κέρδη 23 εκατομμυρίων ευρώ!
Τα ύποπτα παιχνίδια απασχόλησαν την τηλεοπτική εκπομπή "Δίκη" η οποία αποκάλυψε ότι διεξάγονται έρευνες για δύο ματς του ελληνικού ποδοσφαίρου τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται στους 40 ύποπτους της UEFA.
Σύμφωνα με την εκπομπή, στις 16/3/2008 γιος παράγοντα στοιχημάτισε στη Μαλαισία 1.600.000 ευρώ στο ματς Ξάνθη-Παναθηναϊκού (3-2) και κέρδισε... 13.000.000!

Ο δημοσιογράφος Μπάμπης Κατσούλης μάλιστα έμπλεξε τον αγώνα με την υπόθεση Βάλνερ: "Μετά από εκείνο το ματς ο ΠΑΟ βρέθηκε τρίτος και δεν είχε έννομο συμφέρον να κυνηγήσει την υπόθεση Βάλνερ. Αν περνούσε από την Ξάνθη, είτε θα έπαιρνε το πρωτάθλημα, είτε σαν δεύτερος θα κυνηγούσε το θέμα στα χαρτιά", υποστήριξε.
"Διπλό" αξίας 10 εκατ. ευρώ
Την ίδια χρονιά παίκτης από την Ελλαδα με 1.000.000 ευρώ στοίχημα στο ΠΑΣ Γιάννινα-Καστοριά (1-2), και αυτός σε εταιρεία της Μαλαισίας, αποκόμισε 10.000.000 ευρώ! Ο πρόεδρος του ΠΑΣ εκείνη την εποχή, Αλέξης Κούγιας έκανε παρέμβαση στην εκπομπή:
"Ειχα δώσει εντολή να παίζει τέρμα ο Ζαφειρόπουλος και όχι ο Σιντιμπέ αλλά ο κύριος Χατζάρας τον έβαλε. Ο Σιντιμπέ δέχθηκε ένα τέρμα από το... άλλο τέρμα ενώ στο δεύτερο γκολ βγήκε από το τέρμα και άφησε την μπάλα να περάσει από πάνω του. Τότε είχα αφήσει υπόνοιες για στημένο ματς. Τώρα υπάρχει βεβαιότητα".
Πηγή: Sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: