Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011

Απίστευτο ποσοστό 81,8% για την ΠΑΣΠ στο Τμήμα Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων και Δικτύων Ναυπάκτου

Το πρώτο αποτέλεσμα από τις φοιτητικές εκλογές έρχεται από τη Ναύπακτο, όπου έχουμε ένα πρωτοφανές αποτέλεσμα για φοιτητικές εκλογές. Η παράταξη της ΠΑΣΠ σάρωσε κυριολεκτικά με ποσοστό 81,8%!
Από τα αξιοσημείωτα των εκλογών στο Τμήμα Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων και Δικτύων Ναυπάκτου είναι και η απόφαση της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. να μην συμμετάσχει στις εκλογές για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί.  
Μετά το αποτέλεσμα αυτό η παράταξη της ΠΑΣΠ εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου:
Το Γραφείο Πόλης της ΠΑΣΠ Ναυπάκτου, τα μέλη της ΠΑΣΠ ευχαριστούν όλους τους σπουδαστές που μας εμπιστεύθηκαν για ακόμη μια φορά.
Θα φανούμε για ακόμη μια φορά αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας δείξατε.
7 χρόνια πρωτιάς, 7 χρόνια εμπιστοσύνης, 7 χρόνια διαρκούς αγώνα, επισφραγίζονται με ένα πρωτοφανές για τα πανελλήνια δεδομένα ποσοστό 81,8%.
Σας ευχαριστούμε και δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματά μας, για μια καλύτερη τριτοβάθμια εκπαίδευση στο Τμήμα μας, στην όμορφη πόλη της Ναυπάκτου.
Τα τελικά αποτελέσματα των Φοιτητικών Εκλογών 2011 στο Τμήμα Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων και Δικτύων Ναυπάκτου είναι τα εξής:
Ψήφισαν: 248
Ακυρα: 17
Έγκυρα: 231
ΠΑΣΠ: 189 (81,8%)
ΠΚΣ: 28 (12,1%)
ΕΑΑΚ: 7 (3%)
ΛΕΥΚΟ: 7
Οι έδρες κατανεμήθηκαν ως εξής:
ΠΑΣΠ: 6 έδρες
ΠΚΣ: 1 έδρα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΝΙΚΗΣΕ Η ΠΑΣΠ.

Ανώνυμος είπε...

αποτελεσματα για το ΤΕΙ Μεσολογγιου δεν εχουμε?Μονο για την Ναυπακτο?το blog αυτο του Μεσολογγιου δεν είναι?κανω καποιο λαθος?μηπως στο Μεσολογγι η Πασπ επιασε πατο?