Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Στραβοπατήματα Αρχιεπισκόπου στο Αγρίνιο

Αυτή την ώρα διακομίζεται από το Αγρίνιο σε νοσοκομείο της Αθήνας ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος.Λίγο πριν της 9 απογειώθηκε Super puma από την Ελευσίνα για να παραλάβει τον τραυματισμένο Αρχιεπίσκοπο.Σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει υποστεί διπλό κάταγμα κνήμης-περόνης καθώς γλίστρισε στο βρεγμένο δρόμο την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό του μπροστά στον Αγιο Χριστόφορο.Ο Αρχιεπίσκοπος βρισκόταν από χτες στο Αγρίνιο για να συμμετάσχει στον εορτασμό του πολιούχου της πόλης Αγίου Χριστοφόρου και σήμερα το πρωί ανακηρύχτηκε επίτιμος δημότης Αγρινίου. Αυτή την είδηση διαβάσαμε στο zeidoron.blogspot.com.
Η είδηση όμως έχει και συνέχεια και καλό είναι να τη μάθουμε γιατί μας διδάσκει κάτι πολύ σοβαρό.
Τα επαρχιακά νοσοκομεία είναι μόνο για τους κοινούς θνητούς!
Αν θυμάστε κάμποσο καιρό πριν ο υπουργός κύριος Λοβέρδος είχε ασθενήσει κάπου στη βόρεια Ελλάδα και ζήτησε να μεταφερθεί στην Αθήνα.Το ίδιο συνέβη απόψε με το συνδημότη μας από σήμερα το πρωί Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο. Μετά τον τραυματισμό του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου διαγνώσθηκε το διπλό κάταγμα στο αριστερό του πόδι κι όλα ήταν έτοιμα για να γίνει μια σχετικά εύκολη κι ανώδυνη επέμβαση από τους γιατρούς της πόλης μας. Ο Σεβασμιώτατος όμως ζήτησε να φύγει για νοσοκομείο της  πρωτεύουσας.
Έτσι μεταφέρθηκε στην 132 Σμηναρχία Μάχης του Αγρινίου από όπου γύρω στις 10:00 το βράδυ επιβιβάστηκε στο Super puma της Πολεμικής Αεροπορίας που είχε ήδη φτάσει και αναχώρησε για το ΚΑΤ. Όπως καταλαβαίνετε το νοσοκομείο μας είναι μόνο για τους γηγενείς Αγρινιώτες! τους κοινούς θνητούς που αν χρειαστεί να μεταβούν σε άλλο νοσοκομείο πολλές φορές πληρώνουν από την τσέπη τους ιδιωτικό ασθενοφόρο! Χαίρε Ελλάδα του 2011! των πληβείων και των πατρικίων!
Δυστυχώς η παρουσία  Αρχιεπισκόπου στον εορτασμό του πολιούχου Αγίου Χριστοφόρου της πόλης μας μετά από μισό αιώνα σχεδόν δεν είχε το καλύτερο τέλος. Ας είναι, ευχόμαστε περαστικά  στο Μακαριότατο και εις το επανειδείν με καλύτερες συνθήκες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: