Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Τα ονόματα των αντιδημάρχων Ι.Π. Μεσολογγίου

Αν και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου δεν αποκαλύπτει τις προθέσεις του σχετικά με την κατανομή των αξιωμάτων, άνθρωποι του περιβάλλοντός του έχουν διαρρεύσει ονόματα.
Έτσι σύμφωνα με τις διαρροές αυτές, τη θέση του προέδρου του Δ.Σ. αναμένεται να την καταλάβει ο Γιάννης Σπανός, αντιδήμαρχος έργων θα είναι ο Δημήτρης Κοταντάκης, αντιδήμαρχος οικονομικών ο Πάνος Νούλας, αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα την καθαριότητα θα είναι ο Νίκος Χονδρός, αντιδήμαρχος Οινιαδών ο Παντελής Καρατσώλης και αντιδήμαρχος Αιτωλικού η Μαρία Φούντα. Στη θέση του προέδρου της Επιχείρησης  Πολιτισμού θα ορισθεί ο Αριστείδης Καβάγιας. Την ΔΕΥΑΜ, μετά την ενοποίηση με τις αντίστοιχες εταιρείες του Αιτωλικού και των Οινιαδών, αναμένεται να την αναλάβει ο Νίκος Τσουνάκας.
Οι μέρες πλησίασαν και σύντομα θα διαπιστώσουμε αν οι διαρροές αυτές έχουν βάση ή αν έγιναν για να μετρηθούν οι αντιδράσεις. Στο Αιτωλικό πάντως ακούγονται γκρίνιες. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εάν τα αναγραφόμενα είναι αληθή, είναι λογικό να γκρινιάζουμε στο Αιτωλικό, μιά και εκλέξαμε συμπολίτες μας και αυτοί θέλουμε να μας εκπροσωπήσουν στη πόλη μας. Φανταστείτε στο Μεσολόγγι ή τις Οινιάδες η εκπροσώπηση να μην γίνει από Μεσολογγίτες ή Οινιαδίτες.
Γ.Σφ.