Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

«Εκ Θεού άρξασθαι»

Σε καιρούς χαλεπούς...
σε καιρούς όπου βασιλεύει η νωθρότητα και η απραξία...
όπου βασιλεύον οι μονόφθαλμοι
αντιστεκόμαστε...
Καταθέτουμε ανωνύμως τις απόψεις μας...
ελπίζοντας στην διερεύνηση και την διάψευση των εισερχόμενων οσμών ....

Η κινητικότητα στο γίγνεσθαι των δημοτικών εκλογών της Ναυπάκτου και ειδικότερα στο ζήτημα της στήριξης με «χρίσμα» του ΠΑ.ΣΟ.Κ. έχει πολλές προεκτάσεις.
Τα πλοκάμια του υποψηφίου Μπουλέ ενεργοποίησαν τις προοδευτικές κεραίες απανταχού. Σεβάσμιοι, ηθικοί, βαθύτατα θρησκευόμενοι συντάχθηκαν παρά τω πλευρό του.
Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ μιλούν πλέον και για εμπλοκή του Σεβασμιότατου Ναυπάκτου κ. Ιερόθεου και καταλογίζουν στην αγιότητά του μερίδιο στην αρνησικυρία του κόμματος όσον αφορά το χρίσμα.
Θεωρούν ότι η απουσία συσπείρωσης στο τοπικό ΠΑ.ΣΟ.Κ. λειτουργεί υπέρ της υποψηφιότητας Μπουλέ. Ο καλά γνωρίζων τα εκκλησιαστικά κ. Αποστολόπουλος Κωνσταντίνος, ευεργέτης της Κυδωνέας, μέσω και της Αναπτυξιακής, έχει τον δικό του ρόλο στο σύστημα (ευεργετήθηκε κατάφωρα από αυτό μέσα από Νομιμοποίηση των παρανομιών του –εν είδει χρέους και τάματος στον τόπο του- σε μορφή εκκλησιαστικών κτισμάτων, τα οποία χρηματοδότησε και μέσω προγραμμάτων) ως τοπικός ευεργέτης –για την ψυχή του και μόνο-… Συχνός επισκέπτης των γραφείων της Μητρόπολης Ναυπάκτου και ταπεινός υποστηριχτής του Μπουλέ σε κάνει να διερωτάσαι για την ύπαρξη ή μη υπογείων σχέσεων και διαδρομών.
Self Defense
ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: