Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Κονίδας ξαναδοκιμάζει στη Ναύπακτο ....

Τελικά ο πρώην δήμαρχος Ναυπάκτου Κώστας Κονίδας το αποφάσισε και θα αντιπαρατεθεί ξανά με τον  ... "ομόσταυλό" του στη γαλάζια παράταξη! Με ανακοίνωσή του, δηλώνει την αυτόνομη υποψηφιότητά του και επιβεβαιώνει το σενάριο σύμφωνα με το οποίο περίμενε τους δυσαρεστημένους από τις επιλογές του .... ΠΑΣΟΚ.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
Σε αυτές τις εκλογές θα είμαστε παρόντες. Με τρόπο δυναμικό για ολόκληρη τη Ναυπακτία, όπως το ορίζουν οι ανάγκες του τόπου, όπως εναγωνίως επιζητούν οι συμπολίτες μας.
Ο πολιτικός- αυτοδιοικητικός μας στόχος είναι σαφής. Να καταδικαστεί η σημερινή διοίκηση του χρέους των 7 εκατ ευρώ, η διοίκηση που κράτησε 2 χρόνια κλειστή την πολεοδομία, γυρνώντας ταυτόχρονα την πλάτη στα μεγάλα προβλήματα της πόλης.
Ο ίδιος προσωπικά αναλαμβάνω πρωτοβουλία και συζητάω με τη δημοτική μου ομάδα, αλλά και με αυτοδιοικητικά στελέχη από ολόκληρη τη Ναυπακτία. Ζητούμενο για όλους μας η μέγιστη δυνατή συσπείρωση.
Τα χρίσματα δεν μπορούν να δώσουν λύση.
Η κοινωνία περιμένει την πρότασή μας κι εμείς οφείλουμε και θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.
Ζητώ από όλους να δυναμώσουν την προσπάθειά μας έχοντας τα βλέμματά μας στραμμένα, αποκλειστικά και μόνο, στο πως Ναυπακτία θα βγει κερδισμένη.
Ήδη είμαστε στη διαδικασία συγκρότησης ψηφοδελτίου που θα εγγυηθεί όλα τα παραπάνω. Σύντομα θα το θέσουμε στην κρίση όλων των συνδημοτών μας. 
Προσωπικά και σε ότι με αφορά, σε απάντηση όλων αυτών που “ανησυχούν” για το τι θα κάνω σ’ αυτές τις εκλογές, δηλώνω ξεκάθαρα ότι ναι, θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος.
Κώστας Κονίδας 
Επικεφαλής Νέας Δημοτικής Πνοής 

Δεν υπάρχουν σχόλια: