Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Και οι πολίτες έχουν τη γνώση και την εμπειρία κ. Αναγνωστόπουλε...

Ακούσαμε και είδαμε Live τον κ. Αναγνωστόπουλο στην πρώτη του επίσημη προεκλογική εμφάνιση σήμερα στο Τρικούπειο. Θαυμάσαμε όλοι το απύθμενο θράσος του. Αφού για τέσσερα χρόνια μαζί με τους συνεργάτες του τον κυρ-Σπύρο και σία βούλιαξε την πόλη στο τέλμα, τη μιζέρια και το σκουπιδαριό και αφού έχασε την "καλλικράτεια" ευκαιρία να φτάσει τα όριά της στη Μακρυνεία, στο Αγγελόκαστρο και στο Γαλατά   επιθυμεί να τον ξαναψηφίσουμε γιατί όπως είπε στη προγραμματική του πρόταση έχει θέληση,  γνώση και εμπειρία. Θα αναπτύξει είπε την πόλη με την εκμετάλλευση των αρχαιολογικών χώρων,  την εκμετάλλευση της λιμνοθάλασσας τη δημιουργία υποδομών αθλητικών εγκαταστάσεων. Το σύνθημά του όπως είπε θα είναι το τρίπτυχο Περιβάλλον – Ιστορία – Πολιτισμός. Ο άνθρωπος μας δουλεύει κανονικά. Εκτός και αν περιβάλλον εννοεί τα χρυσοπληρωμένα λουλούδια του γνωστού κηπουρού, ιστορία τις υποβαθμισμένες στη θητεία του γιορτές εξόδου και πολιτισμό τα μαλλιοτραβήγματα στο δημαρχείο μεταξύ κυριών συνεργατών του, τα κουτσομπολιά, τις ίντριγκες και τις γνωστές του πεζοδρομιακές ατάκες …
Το κακό για σας κ. Αναγνωστόπουλε είναι ότι τώρα πλέον έχουμε  γνώση και εμπειρία (όπως είναι το σύνθημα σας) των δεινών της πόλης επί δημαρχίας σας και δεν θα την ξαναπατήσουμε…
Δεν γνωρίζουμε αν ο αντικαταστάτης σας θα είναι καλύτερος από εσάς αλλά ένα είναι σίγουρο. Θα ψηφίσουμε οποιονδήποτε άλλον εκτός από τον συνδυασμό σας!!!!
Φτάνει πια αρκετά χρόνια  κάνουν κουμάντο στα δρώμενα της πόλης ορισμένοι συνεργάτες σας είτε από το παρασκήνιο είτε από το προσκήνιο. Με σας στη δημαρχία αποκτήσαμε γνώση και εμπειρία!!!!!
Σας ευχαριστούμε αλλά όλα έχουν ένα τέλος …
Κοψοχέρης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοψοχέρη εισαι θεος να εισαι σιγουρος οτι η αποψη σου αντιπροσωπευει περισσοτερους απο 70% των δημοτων Μεσολογγίου

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι αυτό το ποσοστό δυσαρέσκειας να εκφραστεί και το βράδυ των εκλογών με το αποτέλεσμα της κάλπης!!!Ας ελπίσουμε οτι επιτέλους οι δημότες αυτού του άμοιρου τόπου ,θα ψηφίσουν με βάση το συμφέρον της πόλης και της καθημερινότητάς μας ,και όχι με βάση το κομματικό συμφέρον!!!