Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Κάλεσμα Νταουσάνη με δημόσια δέσμευση για διαφάνεια και αξιοκρατία στο δήμο Ναυπακτίας

Με δημόσια δέσμευση για διαφάνεια και αξιοκρατία ο Γιάννης Νταουσάνης απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής σε όλους όσους έχουν διάθεση για προσφορά στην προσπάθεια να προχωρήσει η Ναυπακτία με αισιοδοξία στο μέλλον.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του υποψηφίου δημάρχου έχει ως εξής:
Ο «Καλλικράτης» (με τις όποιες ατέλειες του) αποτελεί μια επανάσταση για τον Α’ Βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης. Με την εφαρμογή του δίνεται η δυνατότητα και στην Ναυπακτία να προχωρήσει με αισιοδοξία στο μέλλον.
Η είσοδος με επιτυχία στην νέα π σε όλους όσους έχουν διάθεση για προσφορά και θέλουν να συμμετέχουν ισότιμα στην προσπάθεια ραγματικότητα για την Ναυπακτία πρέπει να εξασφαλιστεί με μαζική συμμετοχή στα κοινά. Όσοι έχουν διάθεση για προσφορά επιβάλλεται να συμμετέχουν. Εμείς θα καταθέσουμε ανοιχτά την πρότασή μας για την Ναυπακτία και θα την υποστηρίξουμε με ένα σύνολο ανθρώπων που διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία και γνώση αλλά που ταυτόχρονα σηματοδοτεί την ανανέωση σε πρόσωπα και ιδέες.
Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου θα είμαστε παρόντες με δημόσια δέσμευση για διαφάνεια και αξιοκρατία, έτσι στην ιστοσελίδα του Δήμου Ναυπακτίας θα δημοσιεύονται:
—τα ονόματα όλων όσων εργάζονται και με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στο Δήμο και τις επιχειρήσεις του μαζί με την διαδικασία και την απόφαση πρόσληψης.
—Τα ονόματα όλων όσων εισπράττουν έστω και 1 ευρώ από έργα ή προμήθειες.
—Όλες οι υπό εξέλιξη μελέτες και έργα καθώς και ποιές ακριβώς περιοχές αφορούν.
Η γνωστοποίηση παρουσίας μας στις εκλογές αποτελεί και ταυτόχρονο κάλεσμα συμμετοχής σε όλους όσους θέλουν να συμμετέχουν ισότιμα στην προσπάθεια αυτή.
Με τιμή
Νταουσάνης Γιάννης 
Επικεφαλής Νέας Πορείας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Aποτροπή της υλοποίησης της «Επένδυσης του Κατάρ» στο Πλατυγιάλι του Αστακού

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Χθες, 22 Σεπτεμβρίου του 2010, στη Συνέλευση της Κίνησης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο αποφασίστηκε η προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας μαζί και με άλλους φορείς και συλλογικότητες που το επιθυμούν, για την αποτροπή της υλοποίησης της «Επένδυσης του Κατάρ» στο Πλατυγιάλι του Αστακού, γιατί θεωρούμε ότι αυτή αλλάζει τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της περιοχής μας προς κατευθύνσεις, για τις οποίες η τοπική κοινωνία, ποτέ δεν έχει αποφασίσει, δεν έχει συναινέσει και δεν πρόκειται να ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ.
Ταυτόχρονα η υλοποίησή της θέτει σε περιβαλλοντικό και οικολογικό κίνδυνο την ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο.
Για την οικονομική συμβολή μας σε αυτή την κοινή προσπάθεια και για την ενημέρωση προς τούτο των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας αναλάβαμε την ευθύνη διοργάνωσης Ανοιχτών Εκδηλώσεων στο Αγρίνιο, στο Μεσολόγγι, στη Ναύπακτο και όπου αλλού χρειαστεί.
Σύντομα θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες, οι χώροι και οι εισηγητές αυτών των εκδηλώσεων.
Ταυτόχρονα συνυπογράψαμε την Ανακοίνωση - Καταγγελία και το Ψήφισμα της Επιτροπής Αγώνα των Πολιτών και των Φορέων του Δήμου Αστακού, έτσι όπως αυτή διατυπώθηκε μετά από τη συνέλευση που πραγματοποίησε η ΠΑΝ.ΣΥ., η Κίνηση Πολιτών Αστακού και οι Φορείς της πόλης στις 13 Αυγούστου του 2010 στον Αστακό και η οποία επισυνάπτονται.

ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ

ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ