Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Τα ψέματα τελείωσαν!

Ο κύβος ερρίφθη! Η υπογραφή της Κ.Υ.Α. ανοίγει πλέον διάπλατα το δρόμο για την επικείμενη επένδυση του Κατάρ στο Πλατυγιάλι, κάτι που σημαίνει αυτόματα την ταφόπλακα στις ελπίδες για εμπορικό-διαμετακομιστικό λιμάνι. Η Κίνηση Πολιτών από την πρώτη στιγμή αντιτάχθηκε στην “επένδυση” ξεκινώντας μια εκστρατεία ενημέρωσης των συμπολιτών μας, η οποία τελικά αποκάλυψε τα ψέματα που επιμελώς διοχετεύονταν στον Τύπο από επιτήδειους που θέλουν να κερδίσουν περιουσίες εκμεταλλευόμενοι την ανεργία και την οικονομική ανέχεια που επικρατεί στον τόπο μας. Τώρα πλέον η κατάσταση έχει φτάσει σε οριακό σημείο. Η Κίνηση Πολιτών Ξηρομέρου καλεί:
1. Το Δημοτικό Συμβούλιο να αλλάξει την απόφασή του και να ταχθεί ρητά και κατηγορηματικά ΕΝΑΝΤΙΟΝ της “επένδυσης” και της κοροϊδίας.
2. Το Νομαρχιακό Συμβούλιο να πράξει ανάλογα και να καταψηφίσει την πρόταση.
3. Την Επιτροπή Αγώνα να ενεργοποιηθεί άμεσα.
4. Τους πολίτες του Ξηρομέρου να επαγρυπνούν και να σταθούν στο πλευρό της Κίνησης αποφασισμένοι και έτοιμοι για αγώνα προκειμένου να πετύχουμε τη λειτουργία εμπορικού-διαμετακομιστικού λιμανιού, κάτι που η Πολιτεία έχει υποσχεθεί και οφείλει να πραγματοποιήσει.
5.Τέλος επειδή οι επερχόμενες εκλογές θα γίνουν στη βάση θέσεων για συγκεκριμένα προβλήματα και επειδή η καταστροφική για την περιοχή «επένδυση» είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα :
Καλούμε τις δημοτικές παρατάξεις και τους επικεφαλείς τους να πάρουν θέση εδώ και τώρα.
Καλούμε επίσης τους βουλευτές όλων των κομμάτων του νομού να πάρουν θέση για την «επένδυση».
ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ
Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΒΕΖΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: