Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Οι γονείς έκλεισαν τα Γυμνάσια και Λύκεια της Ναυπάκτου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Στη συνέλευση, που έγινε στις 13/9/2010, αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία το κλείσιμο των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης μας έως και την Παρασκευή 17/9/2010. Η απόφαση αυτή πάρθηκε ως μια μορφή έμπρακτης συμπαράστασης στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΠΑΛ (κτηριακό – απογευματινή βάρδια) και για να μην υπάρξει κίνδυνος μετάθεσης του προβλήματος σε όλους τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης σε δυο βάρδιες (πρωί – απόγευμα). Απαιτούμε από το δήμο Ναυπάκτου και τη Νομαρχία Αιτωλοακαρνανίας την, κατά προτεραιότητα, αντιμετώπιση του προβλήματος. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει:
1. να εξασφαλιστεί η ομαλή ροή χρηματοδότησης του έργου έως την ολοκλήρωσή του.
2. η ολοκλήρωση του έργου θα πρέπει να γίνει πριν από τις δημοτικές εκλογές.
Δηλώνουμε ότι, αν δεν ικανοποιηθεί η ομαλή ροή χρηματοδότησης του έργου, όλοι αυτοί που δημιούργησαν και συντηρούν το πρόβλημα θα βρεθούν αντιμέτωποι και υπόλογοι των ενεργειών τους, απέναντι στο σύνολο των γονέων της περιοχής.
Για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του θέματος αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής η οποία θα μεταφέρει τα παραπάνω με αυτοπρόσωπη επίσκεψή της στο Δήμαρχο Ναυπάκτου και το Νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας.
Οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων της Δ/θμιας εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: