Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Προβληματισμός στη Ρηγίλλης για την Περιφέρεια Αττικής

Προβληματισμός επικρατεί στη Ρηγίλλης καθώς βλέπουν ότι "δεν τραβάει" η υποψηφιότητα του Βασίλη Κικίλια  για την Περιφέρεια Αττικής. Σύμφωνα με έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη, η διαφορά του από τον νομάρχη Αθηνών και υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Σγουρό ανέρχεται σε  διψήφιο νούμερο και είναι ορατός ο κίνδυνος να μην μπει στο β΄ γύρο των εκλογών.
Μάλιστα ο εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος βρίσκεται στη δεύτερη θέση αρκετά πιο ψηλά από τον υποψήφιο της ΝΔ! 
Επιπλέον, σύμφωνα με τους ερευνητές, η λογική της ψήφου στον κ. Μητρόπουλο είναι "αντιμνημονιακή", κάτι που, όπως τονίζουν, "δεν μπορεί να εκφράσει ο Β. Κικίλιας". 
Ίσως αυτές τις δημοσκοπήσεις να είχε υπόψη του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ο οποίος άφησε αιχμές για τις επιλογές της ΝΔ, δηλώνοντας (στον Real FM) ότι: "Η πολιτική μάχη και τα συμπεράσματα θα βγουν από την Περιφέρεια. Θα έπρεπε οι επιλογές να είναι πιο πολιτικοποιημένες και να δοθεί πιο πολιτική μάχη … Έγινε πάρα πολύ συζήτηση ήδη για το θέμα της επιλογής στην περιφέρεια Αττικής, η επιλογή όμως αυτή υπάρχει .…"
Η εξέλιξη αυτή έχει αναγκάσει τις τελευταίες ημέρες στελέχη της Ρηγίλλης να επιχειρούν προσέγγιση με τον υπό συζήτηση συνδυασμό Μητρόπουλου, Δημαρά. Αν επιτευχθεί η επιχειρούμενη συνεργασία θα πρόκειται  για μεγάλη "κωλοτούμπα" σε κεντρικό επίπεδο…

Δεν υπάρχουν σχόλια: