Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Έρχονται γαλάζια "χρίσματα" σε Περιφέρεια και Μεσολόγγι

Τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και τον υποψήφιο δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου, που θα έχουν τη στήριξη της ΝΔ θα ανακοινώσει, σύμφωνα με πληροφορίες μας, σήμερα Τετάρτη ο συντονιστής της ΝΔ για τις τοπικές εκλογές στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, βουλευτής Ευβοίας, Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος επισκέπτεται την Αιτωλοακαρνανία.
Κατά τη διάρκεια σύσκεψης με τη  ΝΟΔΕ Αιτωλ/νίας στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Μεσολογγίου στις 6.30 το απόγευμα ο Κεδίκογλου θα συναντηθεί με τους υποψηφίους δημάρχους του κόμματος.
Η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί με συνέντευξη τύπου στις 9.00 μ.μ. στο Αγρίνιο.
Σχετικά με την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη φαίνεται ότι η τελική επιλογή είναι μεταξύ Λιβανού και Παπαναστασίου με τον δεύτερο να έχει κερδίσει πόντους, μετά την μη επιλογή του Σώκου από το ΠΑΣΟΚ, αφού οι επιτελείς της ΝΔ εκτιμούν ότι μπορεί να εισπράξει τη δυσαρέσκεια που υπάρχει κυρίως στο Αγρίνιο.
Στο θέμα του υποψηφίου Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου ο πρώην δήμαρχος Γιώργος Πρεβεζάνος φαίνεται να αποτελεί τη μοναδική λύση, μετά την πιθανολογούμενη άρνηση του Π. Κοντού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: