Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Μετωπική Κατσούλη και Τέγα για να καλύψουν το κενό Ψαράκη στο Μεσολόγγι

Τρέχουν και δεν φθάνουν μετά την ανακοίνωση αποχώρησης από τη διεκδίκηση της δημαρχίας της Ι.Π. Μεσολογγίου από τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Ψαράκη. Από χθες και οι δύο προσπαθούν να συγκεντρώσουν τους δικούς τους ανθρώπους που υπολόγιζαν σε περίπτωση που θα είχαν πάρει καθένας για τον εαυτό του το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ. Βέβαια δεν υπάρχει πλέον περίπτωση να αποδοθεί νέο χρίσμα  σε κανένα, αφού σε τέτοια περίπτωση θα χαθεί κάθε ίχνος αξιοπιστίας.
Ο Τέγας βέβαια συνηθισμένος στα παραμύθια, άρχισε να διαδίδει ότι έχει πάρει διαβεβαιώσεις από τη Ιπποκράτους και άλλα τέτοια για να πείσει τους αφελείς σε μια προσπάθεια θα εξασφαλίσει υποψήφιους, όμως η τακτική που ακολούθησε μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Ψαράκη τον έχουν φέρει σε δυσχερή θέση και ορισμένοι τον δείχνουν ανοιχτά ως υπονομευτή!
Περισσότερο προσεκτικός ο Κατσούλης μετράει υποψηφιότητες και ζυγίζει τα υπέρ και τα κατά. Σε κάθε περίπτωση όποιος έχει  ...."άντερα" θα φανεί εντός των επόμενων ωρών αφού πλέον η κλεψύδρα του χρόνου μετράει αντίστροφα.
Ο Αναγνωστόπουλος μετά από αυτές τις εξελίξεις ελπίζει πλέον  να σχηματίσει ψηφοδέλτιο έστω και με ... μπάζα, ενώ οι  Μουρκούσης λιγότερο και Πρεβεζάνος περισσότερο συναντάνε ανυπέρβλητες δυσκολίες! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποχωρήσει και ο Πρεβεζάνος!
Μπορεί ο κόσμος να έχει καταλάβει το παιγνίδι της "ιατρικής μαφίας" αλλά τα τεράστια λάθη και οι καθυστερήσεις τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ έχουν επιτρέψει στους "νεκροθάφτες" της πόλης να ελπίζουν σε νεκρανάσταση! Στο χώρο του ΠΑΣΟΚ ακούγονται σκληρές εκφράσεις για τους βουλευτές Κουρουμπλή και Γιαννακά οι οποίοι φέρονται να "σπρώχνουν" Αναγνωστόπουλο! Αλλά και οι Μακρυπίδης,  Μωραΐτης κατηγορούνται τουλάχιστον για αδράνεια.
Στόχος επίσης της έντονης αποδοκιμασίας έχει γίνει και ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ τον οποίον ανοιχτά κατηγορούν ως αχυράνθρωπο του Βερελή και του Τέγα μέσω του οποίου οργανώθηκε το κλίμα υπονόμευσης του Ψαράκη τον οποίο καλούν να μιλήσει με ονόματα...
Στο χώρο της ΝΔ η κατάσταση δεν είναι καλύτερη αφού οι αλληλοκατηγορίες για προδοσία και υπονόμευση φτάνουν μέχρι και τον πολιτευτή Λιβανό τον οποίο κατηγορούν ότι ενδιαφέρεται μόνο για το βουλευτιλίκι και όχι για την πόλη!
Η κατάσταση στο Μεσολόγγι θυμίζει τσίρκο και αν δεν βρεθεί σοβαρή λύση να αναλάβει τις τύχες του διευρυμένου δήμου θα ακολουθήσουν τραγελαφικές καταστάσεις ......
Δημότης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οι υποψηφιοι του πασοκ θα πατωσουν στο νομο.μοσχολιος, κοιμησης και ισως λυτρας ειναι ηρεμοι,οι αλλοι πανε σπιτια τους ευκολα η δυσκολα