Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Αναγνωστόπουλου στο Μεσολόγγι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσία πλήθους κόσμου έγιναν χθες (Δευτέρα 4/10) τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Γιάννη Αναγνωστόπουλου, επικεφαλής του συνδυασμού «Όραμα – Δημιουργία».
Στην σύντομη ομιλία που ακολούθησε της τελετής του Αγιασμού, ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος απηύθυνε κάλεσμα συστράτευσης στην προσπάθειά του για νικηφόρο αποτέλεσμα στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου.
Ο κ. Αναγνωστόπουλος περιέγραψε συνοπτικά την προγραμματική του πρόταση, η οποία επικεντρώνεται στην ανάληψη πολιτικών στους κατευθυντήριους άξονες:• Της αναδιοργάνωσης των υπηρεσιών του δήμου
• Της ενίσχυσης του πρωτογενούς τομέα
• Της ανακήρυξης του δήμου σε Πάρκο Πολυθεματικού Πολιτισμού
• Της ανάληψης πρωτοβουλιών για την στήριξη των αδυνάτων
• Του σχεδιασμού και της κατασκευής έργων υποδομής
• Της υλοποίησης δράσεων για τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών
• Της ανάδειξης και προστασίας της λιμνοθάλασσας 
Παράλληλα ο δήμαρχος Μεσολογγίου τόνισε την κρισιμότητα της εκλογικής αναμέτρησης αφού όπως υποστήριξε: «Η εκλογική αναμέτρηση της 7ης Νοέμβρη είναι μια κρίσιμη αναμέτρηση για το αύριο της περιοχής μας, αφού τίθενται οι βάσεις για το νέο μοντέλο διοίκησης, όπως επιτάσσει η διοικητική μεταρρύθμιση.
Γνωρίζω καλύτερα από τον καθένα ότι το έργο και η αποστολή μας κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι. Αλλά με τη δική σας δύναμη είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε διότι εμείς έχουμε την εμπειρία, έχουμε τη γνώση, έχουμε τη θέληση!!! Για να οδηγήσουμε τον τόπο μας ακόμη πιο μπροστά.»
Κλείνοντας την ομιλία του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Όραμα – Δημιουργία» υπογράμμισε ότι στόχος της προσπάθειάς του είναι: «Να εκφράσουμε τη βούληση των κατοίκων του διευρυμένου Δήμου μας, για ένα Δήμο αντάξιο της ιστορίας του και για ένα τόπο συμβατό με το επίπεδο του πολιτισμού μας.»
Ακολούθως ο κ. Αναγνωστόπουλος παρουσίασε τον κορμό του ψηφοδελτίου του και δέχτηκε τις ευχές των παρευρισκομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: