Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Αναταράξεις προκαλούνται στους συνδυασμούς της Ναυπάκτου μετά την συνεργασία Νταουσάνη -Μπουλέ



Αποδεκτή φαίνεται να γίνεται από τον Γιάννη Μπουλέ η πρόταση συνεργασίας του Γιάννη Νταουσάνη σύμφωνα με ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας η οποία αναφέρει:
«Μετά την επιστροφή του χρίσματος από τη Νέα Πορεία διαμορφώνεται μια νέα κατάσταση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοέμβρη στο δήμο Ναυπακτίας.
Η πρόταση που μας απηύθυνε η Νέα Πορεία για την ένταξη στελεχών της στην Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας είναι στο πλαίσιο της πολιτικής της παράταξής μας και τη θεωρούμε αφετηρία για ευρύτερες συνεργασίες στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θεωρούμε ότι με την αξιοποίηση έμπειρων και ικανών αυτοδιοικητικών στελεχών ενισχύεται η προσπάθειά μας για τη νίκη στις εκλογές του Νοέμβρη και τη θεμελίωση μιας νέας αυτοδιοίκησης στο δήμο Ναυπακτίας.
Η ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας παραμένει σταθερή στη θέση της για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση όλων των ανεξάρτητων αυτοδιοικητικών δυνάμεων για το καλό του δήμου Ναυπακτίας».
Δεν φαίνεται όμως να συμφωνούν όλα τα μέλη της παράταξης του Νταουσάνη με την απόφαση της επιστροφής του χρίσματος, αφού ο Γιώργος Δενδραμής σε δελτίο τύπου που διένειμε αναφέρει:  
«Μετά την πληροφόρηση από τα ΜΜΕ – πριν λίγο - της απόφασης του κ. Ιωάννη Νταουσάνη να επιτρέψει  την στήριξη στο ΠΑΣΟΚ για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Ναυπακτίας, ανακαλώ την υποψηφιότητα μου από την ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ του  κ. Ιωάννη Νταουσάνη, σεβόμενος στην ιστορία και την αξιοπρέπεια του Κινήματος.
Ως εκ τούτου όσες  «αποφάσεις» ελήφθησαν ή θα ληφθούν για εμάς χωρίς εμάς δεν φέρουν τη δικιά μας συγκατάθεση και την εξουσιοδότηση.
Επιφυλάσσομαι να επανέλθω – αν χρειαστεί - αναλυτικά, σε χρόνο που εγώ θα επιλέξω».
Θα ακολουθήσουν όπως φαίνεται αναταράξεις σε όλους τους συνδυασμούς οι οποίοι διεκδικούν πλέον κομμάτια της παράταξης του Νταουσάνη.
Σύμφωνα με φήμες ήδη ενισχύεται και ο Κονίδας με έναν από τους διεκδικητές του χρίσματος του ΠΑΣΟΚ, τον Γιάννη Σπυρόπουλο. Θα ακολουθήσουν και άλλοι τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: