Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Σκληρή ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Ναυπάκτου κατά του ΠΑΜΕ

Εκδηλώσεις συνδιοργάνωσαν χθες στη Ναύπακτο το Εργατικό Κέντρο Ναυπάκτου, ο Δήμος Ναυπακτίας και το αθλητικό σωματείο Lepanto για να τιμήσουν την εργατική πρωτομαγιά αλλά και την απελευθέρωση της πόλης.
Δυστυχώς κάποιοι είχαν διαφορετική γνώμη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τραγελαφικές καταστάσεις όταν την ώρα του τερματισμού αθλητών το ΠΑΜΕ επέλεξε να πραγματοποιήσει πορεία στον ίδιο χώρο!
Για το γεγονός αυτό το Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας και Δωρίδας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
Φωτογραφία από http://nafpaktosvoice.blogspot.com/ 
Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του φετινού εορτασμού της Πρωτομαγιάς είναι η συνδιοργάνωση των εκδηλώσεων από το Εργατικό Κέντρο Ναυπάκτου, το Δήμο Ναυπάκτου και το αθλητικό σωματείο Lepanto. 
Την ομοψυχία του λαού στο φετινό εορτασμό της Πρωτομαγιάς και την προσήκουσα τιμή στους ηρωικούς αγωνιστές αμαυρώσαν οι λιγοστοί διαμαρτυρόμενοι του ΠΑΜΕ, που για άλλη μια φορά επέλεξαν να διασπάσουν την ενότητα, τον κοινό αγώνα και μάλιστα στην πιο δύσκολη συγκυρία για το λαό μας. 
Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασαν κάθε όριο προκλητικότητας, αφού παρεμπόδισαν τα μικρά παιδιά και τα άτομα με ειδικές ανάγκες να τερματίσουν. 
Παιδιά του Δημοτικού που έτρεχαν συμμετέχοντας στην τιμή για τους αγωνιστές και βρίσκονταν στον τερματισμό, εισέβαλαν οι λιγοστοί επαναστατημένοι περιπατητές μπροστά από τα παιδιά προπηλακίζοντας μικρά παιδιά που έβαλαν τα κλάματα.
Ενώ οι γονείς απορημένοι και αγανακτισμένοι δεν πίστευαν βλέποντας αυτή την απρέπεια των συγκεκριμένων συνδικαλιστών, οι οποίοι δεν εξέθεσαν μόνο τους εαυτούς τους στην κοινωνία, αλλά και τον πολιτικό φορέα που τους καθοδηγεί και ο οποίος καλείται στα πλαίσια της πολιτικής λειτουργίας να πάρει σαφή θέση, επισημαίνοντας πως η δημοκρατία δεν επιβάλλεται, φυτεύεται με έξυπνες βόμβες, έτσι και η διαφορετικότητα των απόψεων δεν επιβάλλεται με τραμπουκισμούς, βία και προπηλακισμούς μικρών παιδιών και ατόμων με ειδικές ανάγκες. 
Εμείς τους παραδίδουμε στην κρίση της κοινωνίας της πόλης μας. 
ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.Ν.Δ.
Δείτε το βίντεο του http://navmaxia.blogspot.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: