Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Άλλοι δύο συνδυασμοί στο Μεσολόγγι;

Τελικά φαίνεται πως άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου στο Μεσολόγγι μετά την αποχώρηση του Γιάννη Ψαράκη από τη διεκδίκηση της δημαρχίας της Ι.Π. Μεσολογγίου.
Εκτός του Πάνου Κατσούλη που τρέχει για να καλύψει το χαμένο έδαφος, κυοφορούνται όπως μαθαίνουμε άλλοι δύο συνδυασμοί.
Ο ένας θα είναι από όσους επιμένουν να κατεβάσει το ΠΑΣΟΚ ξανά άλλον υποψήφιο. Σήμερα θα συναντηθούν κάπου κοντά στη θάλασσα ο τοπικός γραμματέας και ορισμένοι από αυτούς που υπονόμευσαν με σφοδρότητα την υποψηφιότητα του Ψαράκη, αλλά και άλλοι που ήταν μαζί του, για να αποφασίσουν την παραπέρα στάση τους. Θα προσπαθήσουν να περάσουν ότι είναι ο συνδυασμός που έχει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, αν και είναι γνωστό στους γνωρίζοντες τα "ενδοπασοκικά" ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει.
Ο δεύτερος προέρχεται από την «Κίνηση Ελευθέρων Πολιτών» η οποία τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ, διοργανώνει την πρώτη της ανοιχτή εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου ώστε να αποφασιστεί η κάθοδος στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και να εκλεγεί ο επικεφαλής της που θα είναι και ο υποψήφιος δήμαρχος. Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι επικεφαλής της κίνηση θα τεθεί γνωστός ψυχίατρος, ενώ υπεύθυνος τύπου θα είναι συνταξιούχος πρώην εκδότης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φιλε μου σαλτσινο δεν υπάρχουν ασκοί του Αιόλου μα μόνο ένας ασκος..

Ανώνυμος είπε...

τελικα οι δυο Γιάννηδες του ΠΑΣΟΚ τον εκαναν ντιρλα στο μεθυσι τον Μπασ και βγηκε εξω και φωναζε "το πηρα , το πηρα το χρισμααα" και γελαγε ολος ο κοσμος με τα χαλια του.
Ντροπη βρε παιδια να ρεζιλευετε ετσι τον ανθρωπο , και πασχει κι απο καρδια...