Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Εκλέχθηκε ομόφωνα το προεδρείο του Δήμου Ναυπακτίας


Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ξενία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου του νέου δήμου Ναυπακτίας, φανερώνοντας την πρόθεση του Γιάννη Μπουλέ να αξιοποιήσει τους χώρους του ξενοδοχείου μετατρέποντάς τους σε λειτουργικούς.
Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εκλέχθηκε ο Παντελής Πατούχας, με αντιπρόεδρο (από τη μείζονα μειοψηφία) τον Κ. Τσουκαλά και γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου τον  Κ. Καρακώστα (από την ελάσσονα μειοψηφία). Και οι τρεις ψηφίστηκαν ομόφωνα από όλες τις δημοτικές παρατάξεις.
Στη συνέχεια έγιναν οι διαδικασίες για την ανάδειξη των μελών της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής του δήμου. Η οικονομική επιτροπή απαρτίζεται από τους: Σ. Τσέλιο, Π. Δούρο, Π. Παναγόπουλο και Β. Βίτσα από την πλειοψηφία ως τακτικά μέλη, ενώ από τη μειοψηφία εκλέχτηκαν οι: Μ. Κουτσοσπύρου και Α. Κούκουνας. Αναπληρωματικά μέλη είναι: Από την πλειοψηφία οι: Γ. Γούλας, Κ. Σταυρόπουλος και Μ. Χαλαζιάς και από τις παρατάξεις της μειοψηφίας οι: Κ. Τσουκαλάς και  Μ. Καρναχωρίτης.
Στην επιτροπή ποιότητας ζωής του δήμου αναδείχτηκαν μετά από ψηφοφορία οι:  Χ, Σικώλας, Δ. Καρκατσούλης, Θ. Αγγελοπούλου, και Κ. Καλαβρουζιώτης από την πλειοψηφία ως τακτικά μέλη, ενώ από τις παρατάξεις της μειοψηφίας είναι οι: Π. Κεχαγιάς και Κ. Νούλας. Αναπληρωματικά μέλη είναι οι: Μ. Ζιαμπάρα, Α. Εγγλέζος και Κ. Σαλαμούρας από την πλειοψηφία, ενώ από τη μειοψηφία εκλέχτηκαν οι : Α. Κούκουνας και Π. Κονίδας.
Πρέπει να σημειωθεί ότι ανακοινώθηκε και η απόφαση της παράταξης «Δημοτική Ενότητα» να αναλάβει ως επικεφαλής ο Α. Κοτσανάς, αντί του παραιτηθέντος  Κ. Κονίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: