Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Ένθερμα ... αγκαλιάσματα στην κοπή πίτας της ΝΔ στο Αγρίνιο

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Δημοτική Οργάνωση Αγρινίου της Ν.Δ.   στο οποίο αναφέρει:
«Η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της ΔΗΜ. Τ.Ο. Αγρινίου της Νέας Δημοκρατίας στο κέντρο Coconut στις 23/01/2011 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία σε όλα τα επίπεδα. Η συμμετοχή και η διάθεση των προσκεκλημένων ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ειδικά για τις δύσκολες μέρες που ζούμε όλοι.
Στο τέλος της εκδήλωσης όλοι οι παραβρισκόμενοι αποχώρησαν μέσα σε ένα κλίμα αγωνιστικής διάθεσης και συσπείρωσης, με ηρεμία και ομαλότητα. Οποιεσδήποτε αναφορές από συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης για τυχόν ’’γεγονός απειλητικό’’ που αφορούν προσκεκλημένους της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι φανταστικές και εξυπηρετούν άγνωστα συμφέροντα».
Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε ότι τα … άγνωστα συμφέροντα είναι το … Αγρινιώτικο Blog toparon.gr που δημοσίευσε την είδηση ότι «ένθερμος οπαδός» νεαρού πολιτευτή, που ξεφυτρώνει … ως μαϊντανός όπου γάμος και χαρά, πήγε να του  … σπάσει το χέρι από το σφίξιμο σε τέτοιο βαθμό, που ο φέρελπις νεαρός ανήσυχος και φοβισμένος ζήτησε τη συνδρομή φίλων του και πριν τελειώσει η εκδήλωση έξω από το κέντρο μαζεύτηκαν καμιά δεκαριά Νιοχωρίτες που ήρθαν να τον  γλυτώσουν από το ξύλο …. Πάντως το toparon.gr επιμένει παρά τη διάψευση ότι το περιστατικό είναι πραγματικό.
Εμείς ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα …

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άφωνη και εξοργισμένη η Ελληνική Κοινωνία, παρακολουθεί τα αποτελέσματα αφενός της παραλυσίας της κυβερνητικής πολιτικής στο θέμα των λαθρομεταναστών και αφετέρου την προσπάθεια επιβολής ακραίων καταστάσεων από μειοψηφίες.
Η κατάληψη πανεπιστημιακού ιδρύματος καταστρατηγεί κάθε έννοια έννομης τάξης και εύρυθμης λειτουργίας της ελληνικής Πολιτείας και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια:
α) στη δημιουργία αντιδράσεων, που ως αποτέλεσμα θα έχουν την απομάκρυνση της Ελληνικής Κοινωνίας από τις αρχές του ανθρωπισμού
β)στην όξυνση των αντιθέσεων και στη διάσπαση της κοινωνικής συνοχής που...
συμπεριλαμβάνει και τους νόμιμους μετανάστες που εργάζονται, δημιουργούν και προσφέρουν στη χώρα .
Η απαράδεκτη ολιγωρία και αδιαφορία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι η μεγαλύτερη διάψευση της επικοινωνιακής «επιτυχίας» της κατασκευής του φράκτη στον Έβρο, όταν φτάσαμε στο σημείο να χρειάζεται φράκτης στο λιμάνι του Πειραιά και στην πλατεία Συντάγματος!
Ο υπερυπουργός κος Ραγκούσης εισπράττει τώρα, εις βάρος του ελληνικού λαού φυσικά, την εσπευσμένη και αβασάνιστη ψήφιση του μεταναστευτικού νόμου

Ανώνυμος είπε...

Κατά το πρώτο 9μηνο του 2010, συνελήφθησαν περίπου 96 χιλιάδες παράνομοι μετανάστες, που είχαν εισέλθει σχεδόν αποκλειστικά από τα χερσαία σύνορα.

Β . Οι αιτήσεις ασύλου στην Ελλάδα, κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2010, έγιναν δεκτές μόλις σε ποσοστό 0,6% ενώ ο κοινοτικός μέσος όρος είναι 22%. Όμως, ο αριθμός αυτός είναι απόλυτα πλασματικός, μιας και η χώρα μας υποδέχεται ετησίως περίπου το 90% της άτυπης μετανάστευσης προς την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πρακτικά, δεν υπάρχει στην ΕΕ άσυλο, πλέον.

Επομένως, το βασικό πρόβλημα είναι και παραμένει η συνθήκη «Δουβλίνο ΙΙ», που με μεγάλη ανευθυνότητα είχε υπογράψει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Αυτή προβλέπει πως αποκλειστικά υπεύθυνη για τους παράνομους μετανάστες στην Ευρώπη είναι η χώρα εισόδου, δηλαδή σχεδόν πάντα η χώρα μας. Κι έτσι όσοι καταλήγουν στη Δύση, κατά κανόνα επαναπροωθούνται σε μας. Τα συμβεβλημένα κράτη δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους κατά κανόνα, με αποτέλεσμα διεθνείς καταδίκες της Ελλάδας για ένα βάρος που –κατά την κοινή λογική- δεν μπορεί να σηκώσει.

Παράλληλα, το κράτος δαπανά περισσότερα από 150 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για την περίθαλψη των παρανόμων μεταναστών, ιδίως για την κάλυψη εξόδων στα Κέντρα Εστίασης και τις λοιπές υπηρεσίες πρόνοιας. Αρκετοί εξ αυτών δηλώνουν ψευδώς ανήλικοι, με αποτέλεσμα οι Αρχές να υποχρεούνται να τους αντιμετωπίζουν με βάση τις διεθνείς διατάξεις περί ανήλικων μεταναστών.

Γ . Σε ό,τι αφορά τους παράνομους μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα και κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι στα μεγάλα αστικά κέντρα, υπολογίζονται στους 470.000.