Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες των αντιδημάρχων Αγρινίου

Ανακοινώθηκαν σήμερα οι εννέα αντιδήμαρχοι του νέου διευρυμένου Δήμου Αγρινίου και οι αρμοδιότητές τους ως εξής:


Αντιδημαρχία Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Αντιδήμαρχος   Κατσαρή Κωνσταντούλα,
με αρμοδιότητες: Επί του συνόλου των θεμάτων Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού, Αθλητισμού, (άρθρο 75 παρ. Ι, τομέας στ του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων, Ν.3463/2006, όπως αυτό συμπληρώθηκε με το άρθρο 94, παρ. 4 του Ν. 3852/2010).
Αντιδημαρχία Προγραμματισμού, Διαφάνειας και ΗλεκτρονικήςΔιακυβέρνησης.
Αντιδήμαρχος   Λαδάς Θεόδωρος,
με αρμοδιότητες:  Επί του συνόλου των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής (πλην Τμήματος Κοινωνικής και Πολιτιστικής Πολιτικής και Πολιτικής Προστασίας), καθώς και σε θέματα Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης.
Αντιδήμαρχος   Σερπάνου Μαργαρίτα,
με αρμοδιότητες:  Επί του συνόλου των θεμάτων Κοινωνικής Πολιτικής, Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας, Πρόνοιας, Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας. (άρθρο 75 παρ. Ι, τομέας ε Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων, Ν.3463/2006, όπως αυτό συμπληρώθηκε με το άρθρο 94, παρ. 3Β του Ν. 3852/2010)
Αντιδημαρχία Αστικού Σχεδιασμού, Πολεοδομίας και Χωροταξίας.
Αντιδήμαρχος  Τσούκαλος Ευστάθιος,
με αρμοδιότητες: Επί του συνόλου των αρμοδιοτήτων των Διευθύνσεων Πολεοδομίας και Μελετών – Σχεδίου Πόλης – Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Πολεοδομικών Εφαρμογών.
Αντιδημαρχία Διοικητικών – Οικονομικών Θεμάτων.
Αντιδήμαρχος   Ράπτης Ευθύμιος,
με αρμοδιότητες:  Επί του συνόλου των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, καθώς και σε θέματα Απασχόλησης, Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών - Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων.
Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Ανακύκλωσης.
Αντιδήμαρχος Σφυρής Βλάσιος, 
με αρμοδιότητες:  Επί του συνόλου των θεμάτων του Τμήματος Διαχείρισης Απορριμμάτων και του Τμήματος Κίνησης – Συντήρησης Οχημάτων και Μηχανημάτων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Διαχείρισης Απορριμμάτων.
Αντιδημαρχία ΚΕΠ και Δημοτικής Αστυνομίας.
Αντιδήμαρχος   Κούρος Αντώνιος,
με αρμοδιότητες: Επί του συνόλου των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) και της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας.
Αντιδημαρχία Γεωργικής Ανάπτυξης
Αντιδήμαρχος  Τζαμαλής Παναγιώτης,
με αρμοδιότητες:  Επί του συνόλου των Αγροτικών – Κτηνοτροφικών και Αλιευτικών θεμάτων. (Άρθρο 94, παρ. 5 του Ν. 3852/2010)
Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας.
Αντιδήμαρχος   Θεοδωρόπουλος Νίκος,
με αρμοδιότητες:  Επί του συνόλου των θεμάτων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Διαχείρισης Απορριμμάτων (πλην του Τμήματος Διαχείρισης Απορριμμάτων και του Τμήματος Κίνησης – Συντήρησης Οχημάτων και Μηχανημάτων), καθώς και επί θεμάτων Πολιτικής Προστασίας.
Η θητεία των Αντιδημάρχων είναι διετής και ολοκληρώνεται
την 31η Δεκεμβρίου 2012.
Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν οι «εντεταλμένοι» δημοτικοί σύμβουλοι και οι Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: