Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Απαγορεύεται η συλλογή νερού της βροχής


Η επέλαση της Νέας Τάξης Πραγμάτων έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες δεκαετίες στις ΗΠΑ. Κάθε μέρα που περνά οι νομοθεσίες και τα μέτρα που καθορίζει η κυβέρνηση των ΗΠΑ γίνονται όλο και πιο αυστηρά και αδυσώπητα.
Και ο πλέον καλοπροαίρετος βλέπει ότι οδηγούμαστε σε μια δικτατορία, τέτοια που δεν έχει ξαναβιώσει η ανθωπότητα.
Έχουμε δημοσιεύσει στο παρελθόν πολλά άρθρα που να αφορούν τον έλεγχο της πληροφορίας.
Προσέξτε ότι αυτό το κορυφαίο θέμα που θα δείτε στο βίντεο δεν θα προβληθεί από κανένα ελληνικό κανάλι.
Όλοι οι ξεπουλημένοι δημοσιογράφοι και καναλάρχες θα πουν «αυτό δεν είναι είδηση».
Εσείς τους πιστεύετε;
Και όμως χωρίς να το καταλάβουμε, αυτοί οι μεγαλο-δημοσιογράφοι μας αποκοιμίζουν όλους.
Μας αποσπούν την προσοχή σε ασήμαντες ειδήσεις.
Αυτή η νομοθεσία, όπως λέει και το βίντεο, δηλαδή η απαγόρευση της αποθήκευσης του βρόχινου νερού, γίνεται για να προστατευτούν αυτοί που έχουν οικονομικά συμφέροντα απο την πώληση του νερού.
Το ποιοί εξαγοράζουν τις πηγές νερού σε όλη τη Γη το ξέρετε.
Αυτοί προωθούν αυτές τις νομοθεσίες στις ΗΠΑ αρχικά και σε λίγο και στις υπόλοιπες χώρες. Δεν πρέπει να απομονώνουμε τα γεγονότα.
Οι ίδιοι άνθρωποι βρίσκονται πίσω απο την συνθήκη του Σέγκεν, πίσω απο ΔΝΤ, πίσω απο την αλλοίωση της ιστορίας μας, πίσω απο την προώθηση της χρήσης του φθορίου, πίσω απο τα μεταλλαγμένα, πίσω απο την επιβολή της χρήσης των νέων «δήθεν» οικολογικών λαμπτήρων φθορισμού, πίσω από τον νόμο απαγόρευσης των μικρών ιδιωτικών κήπων και πίσω απο τους γνωστούς αεροψεκασμούς(chemtrails).
Πρέπει ο κάθε πολίτης να συνειδητοποιήσει οτι ο μόνος τρόπος πληροφόρησης είναι το να μεταδώσει αυτές τις πληροφορίες απο στόμα σε στόμα σε όλους τους φίλους και γνωστούς.
Δείτε το βίντεο 2,3,4...10 φορές μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι όλα αυτά είναι πραγματικότητα και ότι θα τα υποστούμε και εμείς και τα εγγόνια μας.
Πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε για την διάδοση αυτών των πληροφοριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: