Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Έμμισθοι εμείς ... εθελοντές εσείς ....

Από τον δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου:
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου προσκαλεί τους πολίτες, τους φορείς και τους συλλόγους, σε συναντήσεις εργασίας, με θέμα: “Η εθελοντική δράση στο δήμο στους τομείς του πρασίνου, της καθαριότητας και του πολιτισμού”
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν:
1)  Την Τέταρτη 2 Φεβρουαρίου, στις 6 μμ στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο για τους πολίτες και τους συλλόγους του πρώην Δήμου Μεσολογγίου.
2)  Την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου, στις 6 μμ στο Αιτωλικό, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, για τους πολίτες και τους Συλλόγους του πρώην Δήμου Αιτωλικού.
3)  Την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου στις 6 μμ στο Νεοχώρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, για τους πολίτες και τους Συλλόγους του πρώην Δήμου Οινιάδων.
Ερώτημα της συντακτικής ομάδας:
Νομιμοποιείται πολιτικά και ηθικά ένας δήμαρχος ο οποίος δέχτηκε την παραίτηση δημοτικής του συμβούλου, για να την διορίσει στη συνέχεια έμμισθη συνεργάτη - σύμβουλο, να μιλάει για εθελοντισμό;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ 2014...ΚΑΙ ΠΟΥ ΄ΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ...ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΑΝΤΙΑ...
ΑΝ.ΓΙΟΦΥΡΙΑ