Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Οι πρώτες διαγραφές από τον Πάνο Κατσοούλη και προβλήματα στο copy-paste

Ο δαίμων του Copy - Paste στο Δελτίο Τύπου
για τις αρμοδιότητες των αντιδημάρχων Ι.Π. Μεσολογγίου
Με προβλήματα ξεκίνησε η νέα δημοτική αρχή στον διευρυμένο δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου. Έτσι μετά τον πόλεμο της ταμπέλας και τις αντιδράσεις από το Αιτωλικό για τον ορισμό αντιδημάρχου, ακολούθησε η ανυπακοή στη δημοτική κοινότητα Νεοχωρίου. 
Σήμερα "με απόφαση του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη, τέθηκαν εκτός του συνδυασμού "ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ" οι Φούντας Γρηγόρης και Ζουλούμης Αθανάσιος, διότι με την στάση τους κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Νεοχωριου αψήφησαν και προσέβαλλαν τις ομόφωνες αποφάσεις που είχε λάβει η ολομέλεια του συνδυασμού με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες".
Μικρό το κακό αφού οι διαγραφέντες δεν είναι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά μέλη του τοπικού συμβουλίου. Όμως υπάρχουν πληροφορίες και για δυσαρεστημένους δημοτικούς συμβούλους … Για να δούμε θα επαναληφθεί η αποχώρηση συμβούλων της πλειοψηφίας, όπως έγινε και στην προηγούμενη δημοτική αρχή της Ιερής μας Πόλης; Εμείς πάντως στοιχηματίζουμε ότι θα υπάρξει αποχώρηση και μάλιστα σύντομα …
Τέλος πρέπει να αναφέρουμε ότι θεωρούμε πολύ θετική την άμεση ενημέρωση των ΜΜΕ με δελτία τύπου από τη νέα δημοτική αρχή, αλλά κάποιος θα πρέπει να επιλύσει με σωστό τρόπο και τα προβλήματα επικοινωνίας που παρουσιάστηκαν, γιατί στα e-mail που στάλθηκαν κάτι δεν πήγε καλά στο copy-paste και παρεισέφρησε ο δήμαρχος του δήμου …. Νότιας Κυνουρίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: