Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Αδιάβαστος ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ι.Π. Μεσολογγίου ...

Βιαστικός και αδιάβαστος ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ι.Π. Μεσολογγίου. Έτσι η εκλογή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας  Ζωής του δήμου, που πραγματοποιήθηκε στη συνεδρίαση στις 2 Ιανουαρίου, δεν ήταν σύμφωνη με τις σαφείς οδηγίες του υπουργείου Εσωτερικών και ακυρώθηκε.
Για να διορθωθεί το λάθος συγκαλείται νέα ειδική επαναληπτική συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Ι.Π. Μεσολογγίου, την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 12 μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλοακαρνανίας, για την εκλογή των τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής βάσει του άρθρου 74 του Ν. 3852/2010.
Ελπίζουμε μέχρι τότε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να έχει περάσει από σχετικό φροντιστήριο … γιατί και στο νέο Δελτίο Τύπου ανακύπτουν … γλωσσικά ζητήματα αφού αναφέρει «του Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου» μπερδεύοντας την απλή καθαρεύουσα (Ιεράς) με την απλή δημοτική (Πόλης). 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν φταίει ο πρόεδρος έτσι είναι γραμμένο στο φεκ ίδρυσης του νέου Δήμου. Έτσι το γράφει και η ταμπέλα που μαύρισαν στο Αιτωλικό. Αυτό δείχνει τις παρεμβάσεις της τελευταίας στιγμής ακόμη και στο νομοθέτη για την ονομασία. Αν αναλογιστούμε ποιος κατέχει την Ελληνική τόσο καλά και ρητορεύει με τον ίδιο τρόπο, θα οδηγηθούμε στο λαδόγιαννο. Στο βωμό των εντυπώσεων ο λαδόγιαννος έκανε ότι μπορούσε για να φτιάξει το φεκ αυτοκαταστροφής του νέου Δήμου και από ότι διαβάζω ακολουθείτε και εσείς αυτή τη τακτική.

Σάλτσινο: είπε...

Αν είναι έτσι και στο ΦΕΚ τότε οι υπεύθυνοι αυτογελιοποιούνται....
Συμφωνούμε για το Λαδόγιαννο, αλλά δεν καταλαβαίνουμε τι σας ενοχλεί από τη δικιά μας "τακτική". Μήπως θέλετε λόγω του χειρότερου προηγούμενου δημάρχου να χαριστούμε στους σημερινούς άρχοντες; Είμαστε ελεύθερο Blog Στηρίζουμε όσα και όσους είναι υπέρ του δημόσιου συμφέροντος και των δημοκρατικών θεσμών. Ασκούμε κριτική στις προσωπικές στρατηγικές, στα λαμόγια και σε όσους αντιστρατεύονται το δημόσιο συμφέρον και τις λαϊκές κατακτήσεις.Δίνουμε βήμα σε όλες τις όλες τις απόψεις και δημοσιεύουμε ότι φθάνει στο e-mail μας. Απορρίπτουμε μόνο τα, κατά τη γνώμη μας, κακοπροαίρετα σχόλια, γιατί έχουμε την τελική ευθύνη της δημοσίευσης.