Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Οι διακοπές τελειώνουν και τα "χρίσματα" ακόμα να δοθούν ...

Επιστρέφουν εν μέσω καύσωνα με αργούς ρυθμούς οι εκδρομείς του δεκαπενταύγουστου και όσοι τυχεροί κατάφεραν να κάνουν διακοπές.
Το ΣΑΛΤΣΕΝΟ μετά τις δικές του διακοπές ξαναρχίζει σήμερα την διαδρομή του στο διαδίκτυο.
Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον το ζήτημα των υποψηφιοτήτων για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Μαθαίνουμε λοιπόν ότι την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί κεντρικά από το ΠΑΣΟΚ το δεύτερο «πακέτο στήριξης» υποψηφίων δημάρχων στις εκλογές του Νοεμβρίου, που δεν αποκλείεται να είναι και το τελευταίο. Είναι δεδομένο, ότι σε δεκάδες δήμους το ΠΑΣΟΚ δε θα δώσει επισήμως στήριξη σε κανέναν υποψήφιο και αυτό θα γίνει εκεί όπου διαπιστώνει ότι υπάρχουν προβλήματα ή πολύ απλά περισσότερες από μία ικανές υποψηφιότητες.
Σε τοπικό επίπεδο αυτό προφανώς έχει αναφορά και στους δήμους Μεσολογγίου και Ναυπάκτου, όπου γίνεται επεξεργασία των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης πού έγινε.
Από τη ΝΔ η οριστικοποίηση προσώπων που θα στηριχθούν από το κόμμα στους μεγάλους δήμους και στις περιφέρειες θα ολοκληρωθεί μέχρι τέλους Αυγούστου όπου θα γίνουν και οι αντίστοιχες ανακοινώσεις. Υπάρχουν προβλήματα σε κρίσιμες περιοχές και δυσκολεύονται να καταλήξουν.
Στην περιοχή μας στο δήμο Αγρινίου η υποψηφιότητα του Σταμάτη, που θεωρούν ότι θα τους λύσει το πρόβλημα, δεν λέει να ξεκαθαρίσει, αφού ο πονηρός πολιτικός διαπραγματεύεται το πολιτικό μέλλον του … γιού του.
Στο Μεσολόγγι ακόμα λιβανίζουν τον … κοντό τους, ενώ η … ποντικομαμή δυσκολεύεται να κλείσει υποψήφιους και περιμένει τις εξελίξεις έχοντας ανοικτή γραμμή με τον .... συνάδελφο καλαμοκαβαλάρη …
Στη Ναύπακτο αφήνουν τον Θανασάκη να ψήνεται σε "αναμμένα κάρβουνα"….
Στον Αστακό εντάξει τον "σαμαρώσανε" τον … γάιδαρο.
Αυτά προς το παρόν και όσοι κάνουν ακόμα διακοπές καλά θα κάνουν να επιστρέψουν γιατί έρχεται δύσκολο φθινόπωρο …

Δεν υπάρχουν σχόλια: