Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Εκδηλώσεις του συλλόγου νεολαίας Μεσολογγίου

Ύστερα από μαραθώνιες συζητήσεις, αμέτρητες ιδέες και πολύωρες συσκέψεις, ο Σύλλογος Νεολαίας Μεσολογγίου Αιτωλοακαρνανίας (Συ.Νε.Μ.Α.) σας ενημερώνει ότι το 1ο φεστιβάλ Si.Ne.M.A. είναι γεγονός! Επίσης για να μπορείτε να οργανώσετε το πρόγραμμά σας και να παρακολουθήσετε τις εκδηλώσεις μας θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι:
α) το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί τις ημερομηνίες 14-24-28-29 Αυγούστου με κύριο τόπο αναφοράς το δασάκι στο λιμάνι. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 14 Αυγούστου με ένα δρώμενο στον πεζόδρομο ειδικά σχεδιασμένο για να γνωρίσει ο κόσμος τους σκοπούς και τις δράσεις του Συλλόγου Νεολαίας
β) έχουμε ήδη καταλήξει στο πρόγραμμα και τη μορφή του φεστιβάλ και την επόμενη εβδομάδα θα δημοσιευτεί η πλήρης μορφή του, τόσο στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο (blogs, facebook, sinema.weebly.com ) όσο και στους τοίχους και τα μαγαζιά της πόλης με αφίσα και φυλλάδια που θα το προπαγανδίζουν
γ) στις 28-29 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί τουρνουά Beach Volley, στο οποίο για να συμμετέχετε με την ομάδα σας αρκεί απλά να επικοινωνήσετε με ένα e-mail (στο mk.sinema@gmail.com) ή να μας στείλετε ένα μήνυμα στο facebook με τα ονόματα των παιχτών και το όνομα της ομάδας.
Σκοπός μας είναι να ταράξουμε λίγο τα νερά, τον πιό ζεστό μήνα του καλοκαιριού. Θέλουμε να γνωριστούμε και να γίνουμε όλοι μια παρέα. Να αθληθούμε αλλά και να διασκεδάσουμε με μουσική κάτω απο το φως του φεγγαριού. Σας περιμένουμε όλους! 
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Νεολαίας Μεσολογγίου Αιτωλοακαρνανίας (Συ.Νε.Μ.Α.)
Επικοινωνία
i) Mk.sinema@gmail.com
ii) 
www.sinema.weebly.com
iii) Σύλλογος Νεολαίας Μεσολογγίου Αιτωλοακαρνανίας (Συ.Νε.Μ.Α.)
http://www.facebook.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: