Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Ανακατατάξεις και αναταράξεις στις υποψηφιότητες Αγρινίου, Μεσολογγίου, Ναυπάκτου και Περιφέρειας

Δεν θα είναι τελικά υποψήφιος δήμαρχος στο Αγρίνιο ο Σταμάτης σύμφωνα με όσα δήλωσε σε τοπική εφημερίδα. Ο άνθρωπος λέει πως έχει δρομολογήσει άλλα πράγματα και ότι η πολιτική του παρουσία στην κεντρική πολιτική σκηνή είναι πιο σημαντική και για τον ίδιο αλλά και για τον τόπο στην παρούσα φάση. Την δε οριστική του απόφαση αναμένεται αυτές τις μέρες να την γνωστοποιήσει και στον αρχηγό του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά.
Όχι που θα άφηνε το σίγουρο και ξεκούραστο βουλευτιλίκι για να τρέχει καλοκαιριάτικα από τη Λεπενού μέχρι την Άνω Μακρυνού και το Λιθοβούνι και στο τέλος να κινδυνεύει να χάσει και τις εκλογές …
Έτσι ο Μοσχολιός μάλλον θα κάνει υγιεινό περίπατο, ενώ ο Λιβανός που περίμενε στη γωνία μήπως και γίνει … βουλευτής, άρχισε να ανακαινίζει το γραφείο του στο Μεσολόγγι, για υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου ονειρεύονται ορισμένοι, για υποψήφιος περιφερειάρχης στην πραγματικότητα, λύνοντας έτσι και το πρόβλημα του Σαμαρά με τις απαιτήσεις του Ηλείου "ντορικού" πρώην βουλευτή Γιώργου Κοντογιάννη.
Στο Μεσολόγγι από τη ΝΔ θα ξαναπαίξει το όνομα του Παναγιωτάκη του Κοντού, έτσι για να περνάνε οι μέρες, μέχρι το ΠΑΣΟΚ να ανακοινώσει τον Ψαράκη και να αποφασίσουν στη ΝΔ αν θα στηρίξουν σιωπηρά τον … Αναγνωστόπουλο ή θα πάνε με επιλογή Πρεβεζιάνου ή Μουρκούση.
Στην περιφέρεια από το ΠΑΣΟΚ κλείδωσε ο Κατσικόπουλος σύμφωνα με τους Πατρινούς κι ο Σώκος κοντεύει να σκάσει από το κακό του, αφού θεωρεί ότι θα κέρδιζε άνετα την περιφέρεια. 
Στη Ναύπακτο ο Κοζώνης κι ο Κονίδας αποχωρούν, ο Λουκόπουλος ετοιμάζεται να ανακοινώσει υποψηφιότητα, ενώ ο Καρακώστας εξακολουθεί να συγκεντρώνει από παντού δυσαρεστημένους. Ο Παπαθανάσης και ο Μπουλές χαμογελάνε ικανοποιημένοι (;) από τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης ενώ ο Νταουσάνης, αν και προηγείται του Λουκόπουλου και του Κωνσταντόπουλου, δείχνει προβληματισμένος.
Για να δούμε πότε θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για να περάσουμε από τα "γκαστρωμένα χρίσματα" στη  "γκαστρωμένη" κάλπη …

Δεν υπάρχουν σχόλια: