Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Στη Ρηγίλλης ξέρουν ότι ο Παπαθανάσης περιμένει χρίσμα;

 Άλλη μια φουρνιά έβγαλε η Ρηγίλλης με τους Δημάρχους που υποστηρίζει. Είναι η πέμπτη ή έκτη αν δεν έχουμε χάσει κάποιο επεισόδιο.
Η ουσία είναι ότι ο Παπαθανάσης πάλι δεν είναι μέσα στην ανακοίνωση, παρόλο που είναι ο μοναδικός εν ενεργεία δεξιός Δήμαρχος που διεκδικεί τον Δήμο!
Πολλοί εικάζουν ότι για αυτό φταίει το γεγονός ότι στήριξε Ντόρα, ενώ βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με πολιτευτές και βουλευτές.
Ίσως πάλι φταίει το γεγονός ότι ο Κονίδας δραστηριοποιείται στο φουλ πλέον και ως Σαμαρικός διεκδικεί να μην δοθεί χρίσμα στη Ναύπακτο ώστε το κεντροδεξιό παιχνίδι να παιχτεί "στα ίσια" αυτή τη φορά.
Συγκεκριμένα η ΝΔ ανακοίνωσε:
 - Στην Περιφέρεια Αττικής στηρίζει τον νυν δήμαρχο Ζωγράφου Γιάννη Καζάκο, το δημοτικό σύμβουλο Νέας Ιωνίας Νίκο Κουκουλάρη και για δήμαρχο Ιλίου τον εκπαιδευτικό Γιώργο Βερναρδάκη.
- Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στηρίζει τον νυν νομάρχη Φλώρινας Ιωάννη Βοσκόπουλο για δήμαρχο της πόλης
- Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης στηρίζει για δήμαρχο Παγγαίου στο νομό Καβάλας τον νυν δήμαρχο Ελευθερούπολης και πρόεδρο της ΤΕΔΚ Ιωάννη Φιλοσόγλου και στο νομό Δράμας τον νυν δήμαρχο της πόλης Θωμά Μαργαρίτη. 
Θα χρειαστεί αρκετή υπομονή για το χρίσμα του Παπαθανάση μάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: