Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Αποδοκιμασία Μπουλέ σε Πλάτανο και Αποδοτία

Πιστός στο προεκλογικό κλίμα των ημερών Δήμαρχος Πυλήνης Γιάννης Μπουλές αποφάσισε να κινηθεί στους άλλους 2 ορεινούς Δήμους της περιοχής.
Έτσι επισκέφτηκε την Τερψιθέα που ανήκει στον δήμο Αποδοτίας, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Πλατάνου Ανδρέα Δρόσο. Εκεί όμως αντίθετα με τα αναμενόμενα, δέχτηκαν έντονες αποδοκιμασίες από τους χωριανούς που είχαν συγκεντρωθεί για μια εκδήλωση. Οι αντιδράσεις ήταν τέτοιες που οι Μπουλές και Δρόσος αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν εσπευσμένα.

Στον δε Πλάτανο οι αντιδράσεις άγγιξαν τα όρια της γραφικότητας και ήταν προσβλητικές. Ο Μπουλές εμφανίστηκε συνοδευόμενος από υποστηρικτές του με σκοπό να μιλήσει σε ένα από τα καφενεία της πλατείας. Αφού ξεκίνησε να μιλάει στους λίγους που είχαν κάτσει στο συγκεκριμένο καφενείο, οι... αντιδρώντες που είχαν μαζευτεί στο απέναντι καφενείο έβαλαν στη διαπασών δημοτικά τραγούδια! Η ένταση των ηχείων ήταν τέτοια που δεν επέτρεψε τελικά στον Μπουλέ να μιλήσει, αφού δεν μπορούσε να ακουστεί. Έτσι ναυάγησε και η δεύτερη εμφάνισή του στα εκτός Πυλήνης ορεινά.
Επίκεντρο των ισχυρών αντιδράσεων 
η στάση του Γ. Μπουλέ στο θέμα του Καλλικράτη, αφού οι "ορεινοί" του χρεώνουν τη συνένωση με τη Ναύπακτο. Η συνένωση με τη Ναύπακτο έχει πολύ μικρό βαθμό αποδοχής σε Αποδοτία και Πλάτανο, ενώ ακόμα και η Πυλήνη είναι διχασμένη. Γενικά οι "ορεινοί" θεωρούν τη συνένωση... "Μικρασιατική καταστροφή" και την χρεώνουν στον Μπουλέ, γι' αυτό τώρα βρίσκει παντού πόρτες κλειστές στα ορεινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: