Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Αποδομείται από τις ... κατσαρίδες ο δήμαρχος Μεσολογγίου

Λάβαμε και δημοσιεύουμε από αναγνώστη μας  

Είναι γεγονός ότι κατσαρίδες μπορεί να υπάρξουν και στα σπίτια μας. Είναι επίσης γνωστό ότι το Μεσολόγγι φημίζεται και για τα κουνούπια του εκτός από τα ψάρια του. Το ότι δημοσιεύτηκαν στον τοπικό και ηλεκτρονικό τύπο εικόνες με ψόφιες κατσαρίδες αποτέλεσμα της περσινής απεντόμωσης (Μάιο 2009) για να τονισθεί ότι υπάρχει και φέτος πρόβλημα εντάσσεται στην υποχρέωση των μέσων ενημέρωσης να προβάλλουν προβλήματα που απαιτούν λύσεις.
Αυτόν το δημόσιο έλεγχο η δημοτική μας αρχή τον εκλαμβάνει ως "εργολαβία αποδόμησής" της γιατί προφανώς "έχοντας τη μύγα  μυγιάζεται".
Σχετικά με τις κατσαρίδες θα ήθελα να προτείνω στον κ. δήμαρχο να ρωτήσει τον "επιστημονικό συνεργάτη" του σε ποιον κεντρικό πεζόδρομο έτρωγε μετά της συζύγου του πριν από ένα μήνα όταν οι κατσαρίδες πηδούσαν από τον τοίχο στο τραπέζι με αποτέλεσμα να προκληθεί μικροαναστάτωση μεταξύ των πελατών που γευμάτιζαν.
Με αφορμή όμως τον "κατσαριδοπόλεμο" θα ήθελα να θέσω το πρόβλημα της καθαριότητας γενικότερα στην πόλη μας. Οι κάδοι απορριμμάτων δεν πλένονται συχνά και μυρίζουν έντονα ενώ διάφορα υγρά ρέουν από τη βάση τους.  Πολλές αποχετεύσεις σε σημεία που υπάρχουν σχάρες αναδύουν τώρα το καλοκαίρι μονίμως οσμή βόθρου. Δεν γνωρίζω τι φταίει όμως το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί. Καλά θα κάνει λοιπόν η δημοτική μας αρχή να επιδείξει γρήγορα αντανακλαστικά και σε αυτά τα προβλήματα.
Όσο για τις κατσαρίδες δεν νομίζω ότι μπορούν να αποδομήσουν ολόκληρο δήμαρχο εκτός και μεγαλώσουν και γίνουν ….. λαμόγια …
Κοψοχέρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: