Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Παγκόσμιο πρωτάθλημα αλεξίπτωτου στον ορεινό Βάλτο.


Στο δήμο Ινάχου και πιο συγκεκριμένα στα όρη Βάλτου θα διεξαχθεί παγκόσμιος αγώνας αλεξιπτωτιστών πλαγιάς στο πλαίσιο του παγκοσμίου κυπέλλου PWC .
Ο εν λόγω αγώνας αποτελεί κριτήριο για μελλοντικές μεγάλες διοργανώσεις (πρωταθλήματα ή κύπελλα) και ήδη έχει συμπληρωθεί ο μέγιστος δυνατός αριθμός συμμετοχών (100) με πιλότους από πολλές χώρες.
Η καταξιωμένη πλέον στο πανελλήνιο περιοχή απογείωσης της Καλάνας (Εμπεσός και Χαλκιόπουλο Βάλτου), γίνεται γνωστή και εκτός συνόρων διεκδικώντας τη φήμη που της αξίζει στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα.
Η δημοτική αρχή και η Αερολέσχη Αγρινίου τολμούν να επιχειρήσουν το μεγάλο αυτό βήμα στον αθλητισμό και τον πολιτισμό γενικότερα και προσκαλούν τους Αιτωλοακαρνάνες πολίτες να συμμετέχουν με τη παρουσία τους στο μεγάλο αυτό γεγονός.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Τρίτη 24/8: Τελετή έναρξης στο Δημαρχείο Ινάχου στο νέο Χαλκιόπουλο και ώρα 20:30 Τετάρτη 25/8 – Πέμπτη 26/8 – Παρασκευή 27/8 – Σάββατο 28/8: Διεξαγωγή αγωνιστι-κών από τις 13:00 έως και τις 19:00 Σάββατο 28/8: Τελετή λήξης στον αύλειο χώρου του Γυμνασίου – Λυκείου Εμπεσού και ώρα 20:30

Δεν υπάρχουν σχόλια: