Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Ερωτιάρης δήμαρχος ..... με "χρίσμα"

Τα πάνω κάτω φαίνεται πως ήρθαν σε δήμο της Δυτικής Ελλάδα. Πρωταγωνιστές στο νέο ροζ σκάνδαλο που έχει συγκλονίσει την περιοχή, ο δήμαρχος, η παντρεμένη αλλά πολύ όμορφη γραμματέας του και η σύζυγος του δημάρχου, η οποία εδώ και μερικές εβδομάδες έχει διώξει τον άντρα της από το σπίτι.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε αρκετά πόρταλ της περιοχής η ιστορία ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο. Τότε προσελήφθη στο γραφείο του δημάρχου η εν λόγω γραμματέας. Εντυπωσιακή 35άρα παντρεμένη με παιδιά από την πρώτη στιγμή μπαίνει στο μάτι του «μπερμπάντη» δημάρχου, ο οποίος την πολιορκεί διακριτικά. Η πολιορκία αποδίδει μετά από περίπου δύο μήνες. Όλα αυτά συμβαίνουν κάτω από την μύτη της γυναίκας του τοπικού άρχοντα, η οποία δεν υποψιάζεται απολύτως τίποτε.

Ο έρωτας φουντώνει. Τα ταξίδια στο εξωτερικό, οι ερωτικές αποδράσεις τα δώρα και η χημεία οδηγούν το παράνομο ζευγάρι σε λάθη. Το μεγαλύτερο; Η εγκυμοσύνη της γραμματέως η οποία υποχρεώνεται να «ρίξει» το παιδί.
Ο εν ενεργεία δήμαρχος, όμως, δεν σταματά. Έχει τυφλωθεί από το πάθος του και ζητά από τη γραμματέα του να κρατήσουν την παράνομη σχέση τους. Μάλιστα είναι τέτοια η επιθυμία του ενός για τον άλλον που δεν διστάζουν να συνευρίσκονται ακόμη και μέσα στο αυτοκίνητο του.
Κάποια στιγμή η σχέση γίνεται αντιληπτή από υπαλλήλους του δήμου και η «πληροφορία» φτάνει στ' αυτιά της γυναίκας του, η οποία προσλαμβάνει κρυφά ντετέκτιβ για να διαπιστώσει την εγκυρότητα των φημών.
Ο ιδιωτικός αστυνομικός παρακολουθεί το ζευγάρι και κάποια στιγμή εντοπίζει την ερωτική φωλιά του ζευγαριού. Ενημερώνει την απατημένη σύζυγό και εκείνη παρουσία δύο μαρτύρων φτάνει στο διαμέρισμα. Η συνέχεια; Αναμενόμενη. Η απατημένη σύζυγός σοκαρισμένη βλέπει τον άντρα της στην αγκαλιά της ερωμένης του και διώχνει το δήμαρχο από το σπίτι τους.
Μάλιστα τις τελευταίες μέρες ο δήμαρχος προσπαθεί να ηρεμήσει την γυναίκα του καθώς η αποκάλυψη της παράνομης σχέσης θα καταστρέψει την προεκλογική εκστρατεία του για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Και ο μοναδικός τρόπος για να μη γίνει κάτι τέτοιο, είναι να διώξει την γραμματέα από δίπλα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: