Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Όταν καθυστερούν τα κόμματα οι υποψήφιοι παθαίνουν νευρική κρίση…

Λίγο πριν δοθούν επίσημα στη δημοσιότητα τα ονόματα της πρώτης … δόσης των υποψηφίων δημάρχων του ΠΑΣΟΚ και οι υποψήφιοι στο νομό μας βρίσκονται σε κατάσταση νευρικής κρίσης. Πρώτος που είναι έξω φρενών μαθαίνουμε ότι είναι ο δήμαρχος της Αμφιλοχίας που δεν βλέπει τον λόγο να μην ανακοινωθεί κι αυτός μαζί με τον Μοσχολιό.
Το ίδιο κι Λύτρας στο Ξηρόμερο που βλέπει τον Στάϊκο να μην καταλαβαίνει τίποτα και να κλείνει υποψήφιους. Αφήστε που προέκυψε κι ο Σαμαράς και σε λίγο θα έχουμε το απόλυτο ξηρομερίτικο μπάχαλο.
Αλλά και στο Αγρίνιο ο Μοσχολιός κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα όσο βλέπει τον Αντωνόπουλο να γυρνάει από σπίτι σε σπίτι και τον Τραπεζιώτη να τον σιγοντάρει. Αφήστε που φοβάται και την πιθανή υποψηφιότητα του Σταμάτη από τη ΝΔ.
Στο Θέρμο ο Πορφύρης έχει σχεδόν έτοιμο ψηφοδέλτιο κι ας περιμένει ο   Κωστακόπουλος την "ευλογία" της Ιπποκράτους.
Στη Ναύπακτο ο Ναταουσάνης δεν εκδηλώνεται και δεν χάνει το πονηρό του χαμόγελο βλέποντας τον Μπουλέ να μην βρίσκει Ναυπάκτιους υποψήφιους και τον Παπαθανάση να φυλλορροεί συνεχώς.
Στη Βόνιτσα ο Αποστολάκης ξεπέρασε με επιτυχία τον διαχειριστικό έλεγχο αλλά βλέπει τον Κουτιβή να ξεσηκώνει την Κατούνα σε αντάρτικο.
Στο Μεσολόγγι ο Αναγνωστόπουλος έχει χάσει το λογαριασμό των δημοτικών του συμβούλων που έχουν ήδη αποχωρήσει ή δηλώνουν ότι δεν κατεβαίνουν με το συνδυασμό του. Αφήστε που κάποιοι από τους υπόλοιπους τον εκβιάζουν για να τον δεσμεύσουν για μελλοντικά οφίτσια …. Από την άλλη ο Τέγας κι ο Ψαράκης φωτογραφίζονται μαζί για να δηλώσουν ότι "το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό" ενώ ο Κατσούλης μεταφέρει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Κατοχή αφού η πλατεία του Ευηνοχωρίου είναι "έδρα και ιδιοκτησία" του Αναγνωστόπουλου που "δεν γουστάρει να την παραχωρήσει σε προεκλογική περίοδο".
Από την αντίπερα όχθη της αντιπολίτευσης της ΝΔ δεν κινείται φύλλο.  Φαίνεται να έχουν επιλέξει την τακτική της αλεπούς που περιμένει "να πέσουν του κριαριού τ' @ρχί:α" για να φάει.
Και όλα αυτά ενώ έχει μπει ο Αύγουστος κι έχουν σφίξει οι ζέστες….
Κουράγιο συντρόφια σε ένα μήνα έχουμε 3η Σεπτέμβρη ….
Αντιλκιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: