Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

"Καδομαχίες" στο δημοτικό συμβούλιο Ναυπάκτου

Σκόρπισε η ομάδα Παπαθανάση
Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο Παπαθανάσης δέχτηκε πυρά για την καθαριότητα του Δήμου. Οι κάδοι βρωμάνε αφού είναι άπλυτοι μήνες, τα σκουπίδια μαζεύονται κάθε τρίτη - τέταρτη μέρα, τα νεκροταφεία είναι χορταριασμένα και πάει λέγοντας. Κατά τα λοιπά ο Παπαθανάσης χρέωσε την Αναπτυξιακή για να "προβάλλει" την τουριστική πλευρά της πόλης.
Το ωραίο είναι ότι αυτά δεν του τα έσουρε μόνο η αντιπολίτευση. Του την μπήκανε και οι δικοί του! Σχετικές ερωτήσεις έκαναν τόσο η Ιουλία Χοχτούλα όσο και ο πρόσφατα παραιτηθείς από την Αναπτυξιακή Άγγελος Σταυρόπουλος ("οι κάδοι στο λιμάνι βρωμάνε κ. Δήμαρχε, πάρτε τους!"), το πατρικό σπίτι του οποίου είναι σε απόσταση… αναπνοής από τους κάδους αυτούς.
Λέτε να άρχισε μια ακόμα… καδομαχία, μία από αυτές που οδηγούν σε… εξαφάνιση κάδων;
Εκεί παρενέβη δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης και με μια πρόταση έδειξε την αποσύνθεση της ομάδας Παπαθανάση: "Καλά, μεταξύ σας δεν μιλάτε; Δεν μαζεύεστε σαν Δημοτική Ομάδα να συζητήσετε; Αν είστε εσείς της πλειοψηφίας εδώ για να κάνετε ερωτήσεις μεταξύ σας τότε δεν περισσεύει χρόνος να κάνει ερώτηση η μειοψηφία και να ασκήσει τον ρόλο της... Μας τρώτε τον χρόνο!".
Στο συμβούλιο αυτό έλειπε και ο  πρώην επικεφαλής της Αναπτυξιακής, Νίκος Κούμπιος. Τυχαίο; Δε νομίζω! Μετά από τον Σικώλα, ο Παπαθανάσης χάνει τον Άγγελο -που ο αδερφός του παραμένει επικοινωνιολόγος του Δημάρχου -  και την Ιουλία…
Άμα φτάσανε οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης να νιώθουν ότι τους τρώνε χρόνο οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας, καταλαβαίνετε το χάλι του Παπαθανάση…
Κούναβος

Δεν υπάρχουν σχόλια: