Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Ο Αναγνωστόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου

Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο της Ι.Π. Μεσολογγίου ο δήμαρχος Γιάννης Αναγνωστόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Αφού έκανε σύντομο απολογισμό του έργου του είπε απευθυνόμενος στους δημάρχους Οινιάδων και Αιτωλικού: "Με αυτά τα δεδομένα απευθύνω ανοιχτό κάλεσμα σε όλες τις υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου για συστράτευση σε αυτόν τον δύσκολο και ανηφορικό δρόμο, ώστε να καταφέρουμε να ανταποκριθούμε όσο το δυνατό πιο αποτελεσματικά στις προκλήσεις και τις απαιτήσεις της Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Θέλω να πιστεύω ότι στην προσπάθειά μας αυτή θα συμμετέχουν ισότιμα και με πρωταγωνιστικό ρόλο και λόγο οι συνάδελφοί μου και συνδημότες πλέον δήμαρχοι του Αιτωλικού και των Οινιάδων, οι φίλοι πάνω απ’ όλα Νίκος Γαλάνης και Αντώνης Αλετράς, στους οποίους απευθύνω κάλεσμα συμμετοχής".

Στα αντίπαλα στρατόπεδα όπως πληροφορούμαστε ετοιμάζουν προσεκτικά τις κινήσεις τους. 
Ενδιαφέρον έχει πληροφορία που μας μετέφερε φίλος από το Ευηνοχώρι για συνάντηση και συζήτηση μεταξύ των δύο άλλων διεκδικητών που στις προηγούμενες εκλογές  είχαν τα χρίσματα των δύο μεγάλων κομμάτων. Ο φίλος επέμενε ότι τους άκουσε να συζητούν για ... κοινή κάθοδο στις εκλογές. Λέτε να γίνει και αυτό; 
Σε κάθε περίπτωση τώρα που άρχισαν τα ... όργανα αναμένουμε εξελίξεις ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: