Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Στην άμυνα "συντρόφια"!!!

(από http://antikrogias.blogspot.com/)
Μιας και μας έχει πιάσει για τα καλά ο ποδοσφαιρικός πυρετός, να μιλήσω με ποδοσφαιρικούς όρους, μπας και ορισμένοι ξυπνήσουν από τον λήθαργό τους.
Χάνουμε την μπάλα σύντροφοι. Και έχω την αίσθηση πως ο προπονητής άλλα ζήτησε.
Ή είμαστε τόσο πολύ απορροφημένοι με τους "μεγάλους στόχους" και τα μεγάλα "δημοσιονομικά νούμερα", που δεν μας επιτρέπουν να δούμε τι γίνεται πίσω στην άμυνά μας, ή απλά είμαστε ανίκανοι να αντιμετωπίσουμε την επίθεση της σκληρότερης και συντηρητικότερης ομάδας όλων των εποχών. Της Τρόικα.
Γιατί, δεν εξηγείται αλλιώς το να κοιτάμε μόνο την επίθεση (κατά των κοινωνικών και εργασιακών κεκτημένων), μπας και βάλουμε κανένα γκολ, για να περισώσουμε - το ούτως ή άλλως καταποντισμένο - διεθνές "image" μας... και στα μετόπισθεν, όπου βρίσκεται όλος ο Ελληνικό λαός, να μη μας ενδιαφέρει πόσα γκολάκια θα φάμε.
Κοιτάξτε την καθημερινότητα του πολίτη. Ζούμε γύρω μας μικρές αλλά πολύ σκληρές οικογενειακές τραγωδίες. Δεν τις βλέπετε; Τυφλοί είστε; Δεν θέλω να αναφερθώ προς το παρόν σε παραδείγματα, αλλά η χιονοστιβάδα που θα παρασύρει τους πάντες στο πέρασμά της είναι σχεδόν έτοιμη να ξεκινήσει το δρόμο της.
Προς το "προπονητικό" team της Κυβέρνησης: Δεν υπάρχει ισορροπία σε άμυνα και επίθεση παίδες. Έχετε τυφλωθεί για ένα γ*μ*ν* γκολ και από πίσω "μπάζετε"!
Κοντρολάρετε το παιχνίδι σας, αλλιώς κρεμάστε τα παπούτσια, μπας μας σώσει το νέο αίμα, που εκ των πραγμάτων είναι πολύ πιο ορεξάτο και παίζει και για την "φανέλα"!
Έχετε ξεφύγει και δεν δίνετε σημασία σε κανέναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: