Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Αναμένονται απαντήσεις από αντινομάρχη ...

Το διαβάσαμε στο http://sfyraki.blogspot.com/ και το αναδημοσιεύουμε αναμένοντας τις απαντήσεις από τον κ. αντινομάρχη…
Αξιότιμε κύριε Κατσούλη,
Πολλά γράφονται και λέγονται τις τελευταίες μέρες για το πρόσωπό σας και τα οφέλη που προκύπτουν από την θέση σας. Βρίσκω την υπόθεσή σας αρκετά ενδιαφέρουσα ώστε να σας ζητήσω μέσω του ιστολογίου μου υπεύθυνες απαντήσεις σε κάποια πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα. Ας πάρουμε, όμως, τα γεγονότα από την αρχή...
 1. Με την ανάρτηση (http://ierapolis.blogspot.com/2010/06/blog-post_8247.html) στο ιστολόγιο IeraPolis της Τετάρτης, 9 Ιουνίου 2010, η κυρία Τζίνα Τράπαλη-Σκαρμούτσου σας κατηγορεί ότι εκμεταλλευτήκατε την θέση σας με σκοπό να αποσπάσετε ονόματα και διευθύνσεις απόδημων μεσολογγιτών και να προωθήσετε τοιουτοτρόπως την εκδήλωση-παρουσίαση του βιβλίου σας. Η εν λόγω αναφέρει, συν τοις άλλοις, ότι σε άμεση επικοινωνία μαζί σας έτυχε απρεπούς συμπεριφοράς από μέρους σας.
2. Ακολούθησε η στιχουργική αναδιατύπωση της υπόθεσής σας στην ανάρτηση (http://sarakaimara.blogspot.com/2010/06/blog-post_2719.html) του ιστολογίου Sara kai Mara, όπου μεταξύ άλλων σας καταλογίζεται και η διατήρηση αρχείων φίλων και δυνητικών ενδιαφερόμενων (κοινώς "φακέλωμα") με ειρωνικό τρόπο, χαρακτηριστικό που καθιστά μία απάντηση από μέρους σας ακόμα πιο επιβεβλημένη.
3. Τέλος, γράφτηκαν αρκετά και στο ιστολόγιο Σάλτσινο (http://saltseno.blogspot.com/2010/06/blog-post_4889.html), λαμβάνοντας κάθε φορά υπόψη και τα δηκτικά σχόλια που ακολουθούν κάθε φορά..
Οι ερωτήσεις που θέλω να σας απευθύνω είναι οι εξής:
1. Ποιά είναι η σχέση σας με τον Σύλλογο Μεσολογγιτών Αττικής "Ο Άγιος Συμεών" ώστε σας επιτρέπεται να αποστέλλετε επιστολές με το σήμα του συλλόγου; (αν κατάλαβα καλά την κατάσταση!)
2. Τι απαντήσατε στην εν λόγω κυρία κατά την κατά πρόσωπο συνάντησή σας;
3. Τα ταχυδρομικά έξοδα των επιστολών καλύφθηκαν από εσάς, από την Νομαρχία, ή από τον Σύλλογο;
Αυτά για την ώρα. Σας ευχαριστώ θερμά για την προσοχή σας και αναμένω απάντησή σας με οποιονδήποτε τρόπο. Αν θέλετε, μπορώ να επικοινωνήσω εγώ μαζί σας τηλεφωνικώς. Αρκεί να πάρουμε κάποιες απαντήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: