Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Επιτυχίες των αθλητών του Ν.Ο. Μεσολογγίου

Η πρώτη φετινή διασυλλογική διοργάνωση που ο Ν.Ο. Μεσολογγίου έλαβε μέρος ήταν την περασμένη Κυριακή στο Αργοστόλι. Στην όμορφη πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς, η δεκαμελής νεανική ομάδα του Ν.Ο.Μ. έλαβε μέρος στους αγώνες Καγιάκ, που οργάνωσε ο εκεί δραστήριος και ιστορικός Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου και κέρδισε μετάλλια και εντυπώσεις για την συμμετοχή της.
Σημείο των καιρών και της οικονομικής κατάστασης ήταν η μικρή συμμετοχή των σωματείων.
Ανά κατηγορία διακρίθηκαν οι αθλητές: Στην κατηγορία Πανκορασίδων, η Αθηνά Κέκελου πρώτευσε στα 500 και στα 200μ. ενώ η Πλουσία Κουρούκλη κατέλαβε την 3η θέση στα 200μ. Στην κατηγορία Παμπαίδων, ο Σπύρος Δίπλας κατέλαβε την 2η θέση στα 200μ. ενώ ο Παναγιώτης Μωρίκης την 3η στα 500μ. Οι ίδιοι αθλητές κατέλαβαν την 2η θέση στο διπλό Καγιάκ Παμπαίδων στα 500μ. Στην κατηγορία Κορασίδων Αρχαρίων, η Μαίρη Ζευγίτη κατέλαβε την 2η θέση και η Αγγελική Στρωματιά την 3η, στα 500 και στα 200μ. 

Για πρώτη φορά οργανώθηκε μικτή σκυταλοδρομία, με αθλητές και αθλήτριες δηλαδή όλων των σωματείων που συμμετείχαν. Η ομάδα που συμμετείχε η Αθηνά Κέκελου και ο Βασίλης Φασόης κατέλαβε την 1η θέση, η ομάδα του Σπύρου Δίπλα και του Παναγιώτη Μωρίκη την 2η, η ομάδα του Θανάση Πολονύφη, του Πέτρου Αγγισουλάκη και του Νώντα Καρκαβίτσα την 3η, η ομάδα που συμμετείχαν η Πλουσία Κουρούκλη και η Αγγελική Στρωματιά την 3η. Την αποστολή συνόδευαν ο Ταμίας και Έφορος του Καγιάκ, Γεράσιμος Κοτσίρης, ο Επόπτης Προπονήσεων, Χρήστος Βλαχογιάννης και γονείς των αθλητών. Ήταν ένα πολύ καλό τεστ για την νεανική ομάδα του Ν.Ο.Μ., εν όψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κανόε-Καγιάκ, που θα διεξαχθεί στις 7-8 Αυγούστου, στο Μεσολόγγι.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και καλές επιτυχίες!
Το Δ.Σ του Ν.Ο. Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: