Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Από τα σαλόνια στα ... αλώνια!

(από http://gatosstakeramidia.blogspot.com/) 
Kαιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια. H γνωστή λαϊκή παροιμία ταιριάζει γάντι, αυτό το διάστημα, στον πρώην βουλευτή και υπουργό Χρίστο Βερελή. Και εξηγούμαστε. Τον Χειμώνα του 2002 και εν μέσω πλήρους παντοδυναμίας του, ο Χρίστος Βερελής και θέλοντας να «αδειάσει» πολιτικά τον Γιώργο Α. Παπανδρέου (τον σημερινό πρωθυπουργό του υπενθυμίζουμε) με δηλώσεις του στα αθηναϊκά Μέσα Ενημέρωσης πρότεινε τον τότε υπουργό Εξωτερικών ως υποψήφιος δήμαρχο Αθηναίων!!! Ακολούθησε ο σχετικός χαμός στα ΜΜΕ και η υπόθεση σταμάτησε εκεί.
Να όμως που η πολιτική όπως και ο καιρός έχει γυρίσματα. Και τι γυρίσματα μάλιστα. Πολύ σύντομα ο συντοπίτης μας πολιτικός από τα «σαλόνια» βρέθηκε στα…. «αλώνια» και μάλιστα με σοβαρές «υποψίες» να φτερουγίζουν πάνω από την πολιτική του διαδρομή.
Και η «εβραϊκή ρήση» Μάχαιραν έδωσες μάχαιραν θα λάβεις μετά από οκτώ χρόνια έρχεται να επιβεβαιωθεί με όση «μεγαλοπρέπεια» πορεύτηκε τα χρόνια της Σημιτικής εξουσίας ο κ. Χρίστος Βερελής. Έρχεται να επιβεβαιωθεί με την πρόταση πολιτικού του φίλου να είναι υποψήφιος ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΙΟΥ!!!
Μάλιστα ο πρώην πανίσχυρος Αιτωλοκανανάρχης Χρίστος Βερελής προτείνεται (σικ) για υποψήφιος δήμαρχος ανάμεσα σε άλλους 10 Μεσολογγίτες, μερικοί εκ των οποίων τα χρόνια της βασιλείας του ήταν «ορντινάτσες» του!!!
Από τα ψηλά στα χαμηλά λοιπόν και μάλιστα στα χαμηλά από…. Σπόντα! Και μην πει κανείς ότι δεν είναι αυτοπρόταση αλλά «πρόταση φίλου του» πέντε ημέρες μετα την σχετική ανακοίνωση και δήλωση αποποίησης από Βερελή δεν είδα. Και για όσους φίλους τους έχουν απομείνει: Οι πολιτικοί άνδρες κύριοι δεν κρύβονται βγαίνουν δηλώνουν και διεκδικούν αυτό που τους ανήκει.
Τώρα κύριε Βερελή ας περάσετε από την…. κρησάρα της αξιολόγησης των σχετικών επιτροπών και στο τέλος από τον κ. Θανάση Τσούρα! Τον θυμάστε άραγε;

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

http://sfyraki.blogspot.com/2010/06/blog-post_21.html

Αν θέλετε, ρίχνετε μια ματιά..