Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

14ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε Καγιάκ flatwater στο Μεσολόγγι

Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου δραστηριοποιείται από το 2005 στο νέο άθλημα ΚΑΝΟΕ – ΚΑΓΙΑΚ flatwater στο λιμνοθαλασσιακό χώρο της Κλείσοβας Μεσολογγίου. Με το νέο αυτό άθλημα προσπαθούμε να αναδείξουμε συγκριτικά τα πλεονεκτήματα της περιοχής (αβαθή και ήρεμα νερά) και να καταστήσουμε την περιοχή ναυταθλητικό  και οικοτουριστικό προορισμό παγκοσμίως.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι για πρώτη φορά διοργανώνουμε με την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε –Καγιάκ το 14οΠανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε – Καγιάκ Ήρεμων Νερών τις 7-8 Αυγούστου του 2010, στη Λιμνοθάλασσα της Κλείσοβας.
Συνδιοργανωτές στους  αγώνες είναι  η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλ/νίας, ο Δήμος Ι.Π Μεσολογγίου και η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσολογγίου-Ναυπακτίας.
Πρόκειται για την πιο σημαντική διοργάνωση του συγκεκριμένου αθλήματος λόγω του ότι συμμετέχουν οι παιδικές ομάδες των σωματείων. Ο αριθμός των αθλητών θα είναι περίπου 300 και 50 συνοδοί-προπονητές από 30 αθλητικά σωματεία όλης της Ελλάδας συνοδευόμενοι από εκατοντάδες γονείς, φίλους και συγγενείς. (Ακριβείς λεπτομέρειες για τον αριθμό των συμμετεχόντων θα είναι διαθέσιμες την ερχόμενη  εβδομάδα με την αποστολή των οριστικών δηλώσεων συμμετοχής και θα επανέλθουμε με νεότερο δελτίου τύπου)
Η παρουσία σας θα είναι εξαιρετική τιμή για εμάς.
Για  το Δ.Σ του Ν. Ο. Μεσολογγίου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  Ο ΕΦΟΡΟΣ ΚΑΓΙΑΚ
Γιάννης Κανής   Πάνος Κουρούκλης     Γεράσιμος Κοτσίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: