Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

7η Αεροπορική Συνάντηση “Fly In” της HellasGA με την υποστήριξη της Αερολέσχης Μεσολογγίου

Η Αερολέσχη Μεσολογγίου με την ευκαιρία της 7ης Αεροπορικής Συνάντησης "Fly In" της ομάδας "HellasGA"  συνδιοργανώνει μια αεροπορική εκδήλωση για την Γενική Αεροπορία (Γ.Α)  16 έως 18 Ιουλίου 2010 στο αεροδρόμιο Μεσολογγίου.
Περίπου 40 Αεροπλάνα και Ελικόπτερα, ιδιωτών αλλά και σχολών εκπαίδευσης πιλότων από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως και σε κάθε συνάντηση με τον συντονισμό της HellasGA, θα προσέλθουν στο Μεσολόγγι από την Παρασκευή 16/7 το πρωί και το Σάββατο για μια τριήμερη συνάντηση χειριστών, ιδιοκτητών και φίλων αεροσκαφών Γενικής Αεροπορίας.
Σκοπός του "Fly In" είναι η προώθηση της Γενικής Αεροπορίας σε κόσμο που δεν έχει έρθει ακόμα σε επαφή μαζί της όπως επίσης και η συνεύρεση των αεροπόρων μελών της ομάδας HellasGA και των φίλων τους.
Παράλληλα η Αερολέσχη Μεσολογγίου έχει οργανώσει μια σειρά από εκδηλώσεις και εκδρομές για τους επισκέπτες που θα λάβουν χώρα και τις τρεις ημέρες.
Θα υπάρχει η δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να συμμετέχουν  σε πτήσεις εθισμού αλλά και αεροεκδρομές για να γνωρίσουν την Αιτωλοακαρνανία από ψηλά με τα παρευρισκόμενα α/φη Γ.Α .
 Την ημέρα του Fly In θα υπάρχει αεροπορικό καύσιμο AVGAS & MOGAS για τα α/φη που θα θέλουν να ανεφοδιαστούν.
Η εναλλακτική ημερομηνία σε περίπτωση σοβαρής κακοκαιρίας θα είναι  23 έως 25 Ιουλίου 2010.
Η HellasGA και η Αερολέσχη Μεσολογγίου ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ να παρευρεθείτε στην εκδήλωση αυτή για τη Γενική Αεροπορία.
Συντονιστές του Fly In :
Γιάννης Γεωργαντάκης για την HellasGA
Γιώργος Πρεβεζάνος για την Αερολέσχη Μεσολογγίου
HellasGA 3/7/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: