Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010

Δεν βιάζεται ο Παπαθανάσης ...

“Απάντηση σε δημοσιεύματα για απολογισμό Δήμου Ναυπάκτου”, δίνει ο Παπαθανάσης σχετικά με την αίτηση των συμβούλων της αντιπολίτευσης που ζητήσανε να εφαρμόσει τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων, στον οποίο προβλέπεται να γίνεται απολογισμός μέχρι 31 Ιουνίου και σε διαφορετική περίπτωση να μπορεί να τον συγκαλέσει η αντιπολίτευση.
Η απάντησή του έχει ως εξής:
Για μία ακόμη φορά «οι συνήθως βιαστικοί» εκτίθενται. Αγνοώντας την καθημερινή πραγματικότητα που είναι αδιάψευστος μάρτυρας του έργου που με υπευθυνότητα υλοποιεί η Δημοτική Αρχή ουσιαστικά την «εγκαλούν» γιατί δεν παρουσιάζει το έργο της στη χρονική συγκυρία που αυτοί θέλουν!
Τους ενημερώνουμε λοιπόν ότι αυτή η Δημοτική Αρχή με σύνεση και υπευθυνότητα, σεβόμενη την οικονομική συγκυρία και κυρίως τους πολίτες που καθημερινά βλέπουν το έργο της προχωρά στην Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου θα γίνει λεπτομερειακή παρουσίαση του σημαντικού έργου της σε χρόνο που θα ανακοινωθεί με την ολοκλήρωση των μεγάλων παρεμβάσεων και του έργου που υλοποιεί.
Να τους θυμίσουμε άλλωστε ότι μόνο αυτή η Δημοτική Αρχή κάνει την Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και μάλιστα στην Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα, στην οποία συμμετέχουν ενεργά οι πολίτες.
«Οι βιαστικοί» μπορούν και να περιμένουν λίγο ακόμη, αφού η προσπάθεια πολιτικής επιβίωσης σε μία συγκυρία που απορρίπτει τους λαϊκισμούς και την ανέξοδη ρητορική δεν μπορεί να αποβαίνει σε βάρος του ουσιαστικού και οφθαλμοφανούς έργου αυτής της Δημοτικής Αρχής, το οποίο οι πολίτες καθημερινά επικροτούν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: