Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Γκάλοπ, παπαγαλάκια και σενάρια για το Μεσολόγγι

Όπως έγινε γνωστό την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε γκάλοπ στην περιοχή του Μεσολογγίου από γνωστή εταιρεία  δημοσκοπήσεων για τους υποψηφίους δημάρχους. Τότε κυκλοφόρησαν αρκετά κατασκευασμένα σενάρια. Το συγκεκριμένο γκάλοπ, σύμφωνα με πληροφορίες μας, παραγγέλθηκε και πληρώθηκε από ενδιαφερόμενο υποψήφιο για το "χρίσμα" της ΝΔ και τα αποτελέσματα γνωστοποιήθηκαν μόνο σε αυτόν. Το ΠΑΣΟΚ δεν έκανε κανένα γκάλοπ και δεν έλαβε γνώση αποτελεσμάτων! Όσοι το υποστηρίζουν αυτό κατασκευάζουν αποτελέσματα για να προπαγανδίσουν υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου! Στα παπαγαλάκια αυτά έχουν πέσει θύματα και σοβαρά Blog που αναπαράγουν τις "πληροφορίες". Ένα είναι πάντως σίγουρο: Αυτός που το πλήρωσε έχει καταποντιστεί και το ίδιο ισχύει και για το δήμαρχο Μεσολογγίου ο οποίος διαδίδει, μέσω του αμειβόμενου Bloger του Μεσολογγίου, ότι "τα αποτελέσματα είναι ευνοϊκά για τον δήμαρχο που ναι μεν χάνει δυνάμεις αλλά έχει μεγάλο προβάδισμα σε σχέση με τους υπολοίπους διεκδικητές του χρίσματος".
Η έκπληξη της δημοσκόπησης είναι υποψήφιος που "κάποιοι" λέγανε ότι είναι εκτός των ονομάτων της δημοσκόπησης (εξαπατηθήκαμε αρχικά και εμείς). Αυτός λοιπόν φαίνεται ότι θα πάρει και το επίσημο"χρίσμα" από το ΠΑΣΟΚ. Όσο για τη ΝΔ μάλλον θα έχουμε.... αερομαχίες.
Έτσι αν επαληθευτούν οι πληροφορίες βλέπουμε δύο από τους χαμένους των προηγούμενων εκλογών να "πλαισιώνουν" τον Αναγνωστόπουλο για να ... καταποντιστούν όλοι μαζί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: