Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

"Αρραβωνιάσματα" υποψηφίων στη Ναύπακτο;

Νέα δεδομένα δημιουργούνται στη Ναύπακτο μετά την ανακοίνωση του Κώστα Κονίδα αλλά και του Τζιμ Κοζώνη ότι θα είναι υποψήφιοι δήμαρχοι χωρίς κομματική στήριξη. Ο "ντορικός" Παπαθανάσης  έχει χάσει τον ύπνο του αφού γνωρίζει ότι ο  "σαμαρικός" αντίπαλός του έχει τη στήριξη εκτός του Σαλμά και των τοπικών πολιτευτών Ασημάκη Φωτόπουλου και Ευθύμιου Δρόσου. Αφήστε που διοχετεύονται τεχνηέντως πληροφορίες ότι η ΝΔ δεν θα δώσει χρίσμα στη Ναύπακτο.
Δεν είναι όμως μόνο ο Παπαθανάσης που έχει πρόβλημα αλλά και ο Μπουλές ο οποίος  αντιμετωπίζει την άρνηση όσων από την πόλη έχει πλησιάσει για να πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιό του. Πληροφορίες λένε ότι μπροστά στον κίνδυνο να χάσει «τ’ αυγά και το καλάθι» προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με τον Κονίδα. Η πρότασή του είναι να αναλάβει την Αιτωλική Αναπτυξιακή (αλήθεια πως εξηγείται αυτό το κόλλημα;)  και να είναι υποψήφιος δήμαρχος στις … επόμενες εκλογές.
Στην αντίπερα όχθη φαίνεται ότι ο Νταουσάνης έχει πάρει κεφάλι και αναμένεται να ανακοινωθεί η υποψηφιότητά του μέσα στο πρώτο πακέτο από το ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: