Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

"Έφαγαν πόρτα" στη Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου!

Χαμός γίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες μας, στη Δημοτική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου σχετικά με τους υποψηφίους δημάρχους και τη στάση του γραμματέα Βισβίκη υπέρ του Τέγα.
Μετά την αυθαίρετη μάζωξη που έκανε σε ξενοδοχείο της πόλης είχαμε και συνέχεια.
Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ συγκάλεσε στα γραφεία της οργάνωσης στο Μεσολόγγι τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής και τους υποψηφίους δημάρχους.
Όμως ο Βισβίκης δεν θέλει να ανακατεύονται άλλοι στο "τσιφλίκι" του και πήρε τηλέφωνο όλους τους υποψηφίους εκτός του Αναγνωστόπουλου και τους ζήτησε να μην πάνε στη συνάντηση.
Όταν πήγαν λοιπόν χθες στα γραφεία της οργάνωσης τα υπόλοιπα μέλη της Συντονιστικής  και ο Τορουνίδης βρήκαν αλλαγμένη την ...κλειδαριά. Κοινώς "έφαγαν πόρτα" από τον ... καφεπώλη. Τότε ήταν που έπεσαν τηλεφωνικά γαμοσταυρίδια για να σταλούν τελικά τα νέα κλειδιά με … ντελίβερι αφού ο Βισβίκης "έψηνε" καφέδες.
Τα αποτελέσματα της μάζωξης ήταν πενιχρά αφού εκτός του γραμματέα της Ν.Ε. και των μελών της Σ.Ε. παραβρέθηκαν μόνο ο Αναγνωστόπουλος και ο Ατσαλάκης. Ο Κατσούλης και ο Τέγας δήλωσαν ότι δεν θεωρούν σκόπιμο να παραβρεθούν ενώ ο Ψαράκης και ο Αλετράς είχαν ανειλημμένες υποχρεώσεις και θεωρήθηκαν δικαιολογημένοι. Ο Τορουνίδης μαθαίνουμε έγινε έξαλλος και θα ενημερώσει σχετικά τα κεντρικά. Άντε μήπως και συμμαζέψουν τα "ασυμμάζευτα" και δώσουν το "χρίσμα" για να δούμε τη συνέχεια του .... έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: