Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Πόλεμος στο Ξηρόμερο με αντεπίθεση Στάϊκου ...

Ανταπάντηση Στάϊκου σε Μπαμπούρη
Σήμερα το πρωί έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον γιο μου που είναι γιατρός και ζει με την οικογένεια του στην Λάρισα και μου είπε: Πατέρα στο Blog του κυρίου Ζαρκαδούλα υπάρχει ένας οχετός του Κώστα Μπαμπούρη προς το πρόσωπο σου και χρήζει ειδικής απάντησης.
Πράγματι το είδα και διαπίστωσα ότι πρόκειται για οχετό, τον οποίο ανέμενα.
Ο κύριος Μπαμπούρης το 1990 ήταν υποψήφιος Κοινοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό μου στον οποίο εξελέγη, είχαμε δε όπως ομολογούσε άψογη συνεργασία (με την οποία τον είχα αναδείξει) και όταν το 2004 μετά από μία επιτυχημένη 8ετία δεν έθεσα υποψηφιότητα, τον στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις για Υποψήφιο Πρόεδρο της Κοινότητας Αστακού, του είχα δώσει και ένα σεβαστό χρηματικό ποσόν, αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί. Με είχε δε για 25 χρόνια οικογενειακό του γιατρό!!!!!!!!!!
Το 2006 όταν ήταν υποψήφιος Νομαρχιακός σύμβουλος και δεν εκλέχθηκε, τον στήριξα πάλι με όλες μου τις δυνάμεις. Έφθασα στο σημείο να τον καλέσω στην εξέδρα όταν μιλούσα στους ετεροδημότες στην Αθήνα , να του πιάσω το χέρι, να σηκώσουμε μαζί ψηλά χέρια και να καλέσω όλους να τον στηρίξουν (υπάρχουν οι φωτογραφίες). Επειδή δεν εκλέχθηκε Νομαρχιακός σύμβουλος του φταίγανε οι άλλοι και μεταξύ αυτών και εγώ. Να λοιπόν ο πραγματικός αχάριστος. Τότε με έγλυφε και τώρα με βρίζει και με συκοφαντεί.
Αυθεντικός υβριστής και συκοφάντης ο κύριος Μπαμπούρης, έχει ένα κόμπλεξ κατωτερότητας απέναντι μου και βγάζει ανά πάσα στιγμή μίσος, κακία και φθόνο προς το πρόσωπο μου, που του έχουν μαυρίσει την ψυχή και είναι δυστυχισμένος και αξιολύπητος και δεν έχει καμιά ελπίδα να λυτρωθεί.
Όσο για τα οικονομικά του Δήμου όλοι γνωρίζουν ότι είναι άψογα, γι’ αυτό και υπάρχει αυτό το μεγάλο έργο. Το δάνειο από την ΕΤΕ με πολύ χαμηλό επιτόκιο το πήραμε ύστερα από πρόταση συμβούλου της αντιπολίτευσης, όταν γινόταν ο αγωγός του βιολογικού μια και υπήρχε εκσκαφή του δρόμου να περάσει και αγωγός της ύδρευσης με πολυαιθυλένιο, με μεγάλο όφελος για τον Δήμο (εάν γινόταν σήμερα από μόνο του το έργο αυτό θα στοίχιζε πάνω από 1.500.000 ευρώ), όπως έγινε και στη Αμφιλοχία και έχει απορροφηθεί μόνο το ποσόν των 370.000 ευρώ και εάν χρειαστεί ποσόν και για τα σφαγεία θα απορροφηθεί και άλλο ποσόν  Ας ρωτήσει ο κύριος Μπαμπούρης τι δάνεια έχει ο Δήμος Αμφιλοχίας που ανέφερα και οι άλλοι Δήμοι και να κάνουμε τις συγκρίσεις και να κάνομε και σύγκριση στο έργο μας. Όσο για έργα που όπως λέει παίρνει Δημοτικός σύμβουλος, ήταν κάποια μικρά ηλεκτρολογικά έργα που πήραν ο ηλεκτρολόγος κύριος Κώστας Δράκας μαζί με τον αδελφό του Δημοτικού Συμβούλου της αντιπολίτευσης κυρίου Αλέξη Γιώτη. Να πάλι ο αυθεντικός συκοφάντης.
Όσο για το ότι δεν ασχολήθηκα καθόλου με τον Αστακό θα πρέπει να είναι κάποιος στραβός ή σχιζοφρενής, αφού εκτός από τον βιολογικό με 7.200.000 ευρώ, τα σφαγεία με 2.80.000 ευρώ, τον αγωγό ύδρευσης με 370.000, την ανακαίνιση του Δημαρχείου και του Πνευματικού κέντρου με 450.000 ευρώ, την αγορά του Νεοκλασικού με 270.000, τα πλαστικοποιημένα γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, 5χ5 με τους προβολείς, που είναι γεμάτα παιδιά μέχρι αργά το βράδυ, ο χλοοτάπητας στο γήπεδο ποδοσφαίρου, το οποίο είναι επίσης γεμάτο κάθε μέρα από παιδιά, ο αγωγός ομβρίων στο λιμάνι με 40.000 ευρώ, τα πεύκα στο Ρεβελί, το γκαζόν στο πάρκο και στο λιμάνι μαζί με τον φωτισμό της παραλιακής πλατείας και η έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του κλειστού αθλητικού κέντρου, το οποίο θα είναι το παλάτι της νεολαίας, με προϋπολογισμό 2.080.000 ευρώ (οι εργασίες ξεκίνησαν και συνεχίζονται εντατικά). Όλα αυτά είναι τίποτα για τον Αστακό;
Τι λέει ο άνθρωπος είναι στα καλά του; Ή το μίσος και ο φθόνος προς το πρόσωπο μου τον έχουν καταντήσει και δεν ξέρει τι λέει;
Κύριε Λύτρα πιστεύετε και εσείς αυτά που λέει για μένα ο κύριος Μπαμπούρης ,ότι τα παντελόνια τα φοράω μόνο για να μην κρυώνω και ότι τα έχω κατεβάσει πολλές φορές; Τα εγκρίνετε ή τα αποδοκιμάζετε; Αυτού του είδους πολιτική αντιπαράθεση πρεσβεύετε;
Ο κύριος Μπαμπούρης πριν το ΠΑΣΟΚ τον διορίσει στο Δημόσιο, όπου για πολλά χρόνια ήταν αποσπασμένος στο γραφείο του Σκανδαλίδη και ο μισθός έπεφτε και αυτός σουλατσάριζε στον Αστακό, ήταν σε ένα καράβι μούτσος και εκεί συνηθίζουν να μιλούν έτσι.
Κωστάκη λίγη υπομονή και ο Νοέμβρης που κάνει κρύο έφθασε και θα δούμε ποιοι φοράνε τα παντελόνια για να μην κρυώνουν.
Ο Δήμαρχος Αστακού
dr Παναγιώτης Στάϊκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: