Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Παραίτηση από την Αναπτυξιακή Ναυπάκτου με αιχμές

Παραιτήθηκε την περασμένη Τετάρτη από τη θέση του προέδρου της Αναπτυξιακής Ναυπάκτου ο Άγγελος Σταυρόπουλος αφήνοντας αιχμές και υπονοούμενα για τον προκάτοχό του Νίκο Κούμπιο. Αφού ευχαρίστησε τον δήμαρχο που τον εμπιστεύτηκε και τον τοποθέτησε στην εταιρεία τόνισε ότι η ΑΝΝΑ άλλαξε νοοτροπία και είναι ήδη έτοιμη  να απορροφήσει προγράμματα που σχετίζονται με την Κοινωνία της Πληροφορίας. Εντύπωση προκάλεσε και η φράση του «η νέα δημοτική αρχή όποια και είναι πρέπει να έχει άλλη κουλτούρα για να είναι η Αναπτυξιακή χρήσιμη» που σε ελεύθερη μετάφραση  δηλώνει ότι η κουλτούρα της  «αρχής του Παπαθανάση» δεν κάνει χρήσιμη την Αναπτυξιακή!
Δύσκολες μέρες  για τον Παπαθανάση  που τώρα, εκτός από την αγωνία για το αν θα πάρει το «χρίσμα» της ΝΔ (Ντορικός γαρ), ψάχνει να βρει  και σε ποιον από τους συμβούλους της συμπολίτευσης θα πετάξει την «καυτή πατάτα».
Πάντως ο Σταυρόπουλος  (σκληρός Σαμαρικός) φέρεται να το έχει ξεκαθαρίσει στο δήμαρχο ότι δεν θα είναι μαζί του αν δεν έχει το χρίσμα της ΝΔ. Λέτε να γνωρίζει κάτι;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: