Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

45 Γιάννηδες ενός κοκόρου ... "χρίσμα"

Πρωτοβουλία ενωτικής κίνησης για την διεκδίκηση του δήμου Μεσολογγίου, αναλαμβάνει ο Γιάννης Ατσαλάκης όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα της «Αιχμής». Σύμφωνα με το δημοσίευμα όπως ο ίδιος ενημέρωσε έχει ήδη κάνει επαφές και με τους υπόλοιπους υποψηφίους για το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι φαίνονται διατεθειμένοι να προχωρήσουν ενωμένοι για την δημιουργία μιας κίνησης που να ανοίγει προοπτική για τον διευρυμένο δήμο. Σε ότι αφορά τον επικεφαλής, ο κ. Ατσαλάκης δηλώνει ότι θα επιθυμούσε αυτό το ρόλο, ωστόσο το πρόσωπο που θα ηγηθεί της ομάδας θα πρέπει να τύχει της κοινής αποδοχής, αν και πιστεύει ότι ο ίδιος συγκεντρώνει τα στοιχεία εκείνα που του δίνουν αυτή την προοπτική. 
Σχετικά δε με τη διαδικασία επιλογής υποψήφιου από το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ατσαλάκης δεν δεσμεύτηκε ότι θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο εκείνου που θα επιλέξει το κόμμα, αν αυτή η επιλογή είναι άλλο πρόσωπο εκτός του ιδίου. Σε σχετική ερώτηση μάλιστα είπε ότι η απόφασή του θα εξαρτηθεί από το ποιο θα είναι αυτό το πρόσωπο.
Ο γνωστός Γιάννος, όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν αλλάζει. Παλιότερα κυκλοφορούσε σαν ανέκδοτο στο ΠΑΣΟΚ του νομού ότι αν χηρεύσει η θέση του Δεσπότη θα είναι υποψήφιος ο … Ατσλάκης! Τα χρόνια πέρασαν εκλέχτηκε άλλος Δεσπότης και ο Γιάννης θέλει να ξαναείναι υποψήφιος! Πάντως για να μην τον αδικήσουμε αφού έγινε δήμαρχος ο Αναγνωστόπουλος, γιατί να μην θέλει κι ο Ατσαλάκης…
Άλλωστε δεν είναι ο μόνος που «δεν αποδέχεται τη διαδικασία  καθ΄ ολοκληρία» όπως λέει κι ο Κατσούλης.
Αθροίζοντας έχουμε ήδη τρεις που αποδέχονται το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ μόνο για τον εαυτό τους γιατί έτσι αντιλαμβάνονται τη συμμετοχή στις διαδικασίες.  (Αναγνωστόπουλος, Κατσούλης και Ατσαλάκης). 
Εμείς εδώ στο Μεσολόγγι τους γνωρίζουμε και για τον αριβισμό τους και για τις κολοτούμπες τους …
Με το ΠΑΣΟΚ απορούμε που δεν  γνωρίζει ακόμα τα λουλούδια που ανθίζουν στον κήπο του και περιμένει να κάνει … δημοσκόπιση!
Ρε συντρόφια δεν βάλατε μυαλό από τα προηγούμενα "χρίσματα" σε Αναγνωστόπουλο και Τέγα;
Πάλι για πνίξιμο το πάτε το Μεσολόγγι; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: