Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Υποψήφια Περιφερειάρχης η Ζέφη Δημαδάμα;

(από http://antidimos.blogspot.com/)
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες προκειμένου η Ιπποκράτους να βάλει τέλος σε μπελάδες που προκαλούν οι φιλοδοξίες πολλών στελεχών του αναφορικά με τις νέες περιφέρειες-κρατίδια, το ΠΑΣΟΚ άρχισε να αποκλείει βάσει κριτηρίων όσους είναι νομάρχες ή δήμαρχοι.
Έτσι η δεξαμενή στην οποία στρέφεται το ΠΑΣΟΚ είναι αυτή των βουλευτών και πολιτευτών του.
Μαθαίνουμε ότι για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αποκτά προβάδισμα το όνομα της νέας, ωραίας και μορφωμένης Ζέφης Δημαδάμα. Το ΠΑΣΟΚ της έχει εμπιστευτεί κρίσιμα πόστα μέχρι τώρα, παρά την μη εκλογή της ενώ πιστεύει ότι ένα καθαρό και άφθαρτο πρόσωπο που δεν έχει κομματική προϊστορία μπορεί να μετριάσει τις όποιες αντιδράσεις κατά της κυβερνητικής πολιτικής.
Διαθέτει εμπειρία σε διαχείριση προγραμμάτων οπότε μπορεί να "τρέξει" το ΕΣΠΑ, ενώ η επιστημονική της κατάρτιση της προσφέρει την καλή μαρτυρία.
Ακούγεται έντονα και το όνομα του Θάνου Μωραΐτη, ο οποίος όμως κρίνεται αποτελεσματικός στη θέση του υφυπουργού σε ένα υπουργείο-σημαία για τον Παπανδρέου. Οπότε δύσκολα θα θυσιάσει ο Παπανδρέου ένα από τα αποδοτικά στελέχη της κυβέρνησης την ώρα που δέχεται βολές για την παραγωγικότητα άλλων υπουργείων του.
Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα, αλλά για το νομό μας θα ήταν ευχάριστη εξέλιξη η ανάδειξη Αιτωλοακαρνάνα Περιφερειάρχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: