Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Απολαυστικές κόντρες στο Δήμο Οινιαδών.

Μεγάλη ήταν και η ένταση ανάμεσα σε συμβούλους, σε μαραθώνια συνεδρίαση του Δ.Σ. Οινιαδών για την ΔΕΥΑΟ η οποία όπως φαίνεται δεν έχει ζωή για πολύ ακόμη. Κορυφαίες στιγμές οι αψιμαχίες μεταξύ Γούργαρη - Σερακιώτη, Αλετρά - Γούργαρη και Σερακιώτη - Μουρκογιάννη.
Ο κ. Γούργαρης έδειχνε από την αρχή θυμωμένος με τον κ. Σερακιώτη κατηγορώντας τον εμμέσως πλην σαφώς για κακοδιαχείριση με αφορμή χρήματα που αντί για να δοθούν στον εργολάβο κ. Αντωνίου κατευθύνθηκαν σε άλλους προμηθευτές. «Που πήγαν αυτά τα χρήματα, γιατί μπήκαν σε διαφορετικούς κωδικούς απ’ ότι μας δόθηκαν από την Περιφέρεια», τον ρώτησε. «Είχαμε και αλλού ανάγκες προγενέστερες αυτών του κ. Αντωνίου. Σταματήστε να λέτε διάφορα στα καφενεία και να δίνετε αυθαίρετα ποσά. Και αλήθεια εσείς τι κάνατε όσο είσαστε αντιδήμαρχος», απάντησε ο κ. Σερακιώτης σε έναν, υποτίθεται, συνάδελφό του της πλειοψηφίας.
Και ο δήμαρχος όμως τα είχε με τον κ. Γούργαρη και μάλιστα σήκωσε πολύ τους τόνους όταν ακούστηκαν διάφορα νούμερα, τα οποία χαρακτήρισε αυθαίρετα. Εκεί όμως που… έγραψε ήταν όταν μίλησε για τον φούρνο του Χότζα παρομοιάζοντας την συμπεριφορά του κ. Μουρκογιάννη. «Κάποτε ήσασταν ένθερμος υποστηρικτής της ίδρυσης της ΔΕΥΑΟ. Σήμερα μας λέτε να την κλείσουμε. Το κάνετε σαν το φούρνο του Χότζα, μια από’ δω και μια από εκεί», του είπε χαριτολογώντας.
Ο Δημ. Μουρκογιάννης στράφηκε επίσης στον Β. Σερακιώτη χαρακτηρίζοντάς τον αποτυχημένο. «Άλλοι παρέλαβαν έναν επιτυχημένο συνδυασμό και τον κατέληξαν στα έδρανα της αντιπολίτευσης», του απάντησε ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΟ.
Και οι κόντρες συνεχίστηκαν μέχρι τις 12 το βράδυ…
(από http://www.aixmi-news.gr/portal/ )

Δεν υπάρχουν σχόλια: